Sport

2019.01.23. 18:47

Nyíregyháza Spartacus - Vereség a németek ellen

Nyíregyháza - A Szpari nem bírt a regionális bajnokságban szereplő ellenfelével.

Nyíregyháza - A Szpari nem bírt a regionális bajnokságban szereplő ellenfelével.

A kazah élvonalbeli csapatok után a német regionális bajnokság északi csoportjában ötödik (itt szerepel a Hretha II. is) FSV Wacker 90 Nordhausen ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus a törökországi edzőtáborban. A francia, szlovák, horvát, cseh és ghánai légiósokat felvonultató negyedik ligás németek az első félidőben kétszer is eredményesek voltak, igaz a Szparinak is akadtak lehetőségei. Szünetben sort cseréltek a nyíregyháziak, a németek pedig gólt szereztek. Ezt követően Rezes László szépített, majd egy elmaradt büntetőt reklamált, kiállították. A hajrában még egyszer betaláltak a németek, így alakult ki a végeredmény.

Nyíregyháza Spartacus – FSV Wacker 90 Nordhausen 1-4 (0-2).

Spartacus, 1. félidő: Fadgyas – Nagy J., Fodor, Rubus, Farkas, Bakos, Ötvös, Motkó, Kovács N., Starosta, Hornyák. 2. félidő: Nyíregyháza: Nagy M. - Tóth Á., Rubus, Pejovic, Polényi, Kulcsár, Gulyás, Starosta, Gyurján, Rezes, Kártik. Gól: Rezes (64.), illetve Pichinot (8., 36.), Kamlott (55.), Becker (84.) Kiállítva: Rezes (66.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!