Sport

2019.01.14. 15:48

Vidám és meghökkentő sportpillanatok

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Eddig nem látott, meglepő esetek Pusztai Sándor fotóriporter gyűjtéséből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Eddig nem látott, meglepő esetek Pusztai Sándor fotóriporter gyűjtéséből.

Madalina György nem csak szóban oktatja, ha szükséges, be is mutatja, hogyan kell egy pályáról kirúgott labdát lekezelni (balra fent). A Sényő–FTC kupameccsen volt, hogy tizenkét sényői lépett pályára. A labdaszedő fiú nem várt a játék megállításáig, úgy hozta ki a begurult labdát (jobbra fent).

Brazil rokonok a pályán

Két labdával játszhattak a Kisvárda–Nyíregyháza (bal oldalon) és a Kisvárda–Diósgyőr meccsen is (jobb oldal második sor). Amikor a Fradi és a Kisvárda kapitányai találkoznak, családi tanácsot is tarthatnak, mert Leonardo (FTC) és Lukas unokatestvérek (középső körbevágott kép). A meccs, amikor Sitku Ernő háromszor lépett pályára, pedig nem is nevezték (alsó sor). A Blue Sharks–Békés kosárlabda-mérkőzésen előbb a felakadt hálót igazította meg, utána a palánk aljáról leváló elemet egy labdával nyomta vissza, majd amikor újra levált, egy masszázshengerrel igazította meg, miközben a másik térfélen ment a játék.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!