Sport

2019.02.27. 20:48

Kisvárda Master Good SE - Újabb egy évet írt alá a kétszeres horvát bajnok beálló

Kisvárda - Meghatározó játékosával egyezett meg a Kisvárda Master Good SE NB I.-es kézilabdacsapata tájékoztatta lapunkat Neviczki Csaba az egyesület sajtóreferense.

Kisvárda - Meghatározó játékosával egyezett meg a Kisvárda Master Good SE NB I.-es kézilabdacsapata tájékoztatta lapunkat Neviczki Csaba az egyesület sajtóreferense.

-A napokban egyesületünk vezetősége újabb sikeres tárgyalásokat folytatott le, melynek köszönhetően a többszörös horvát válogatott beálló Vesna Milanovics-Litre a következő idényben is a csapatunkat erősíti- mondta Neviczki Csaba.

A rutinos játékos két évet töltött az „örökös” szlovén bajnok RK Krim Mercatornál, annak idején azért döntött a váltás mellett, mert a szlovén pontvadászat nem túl erős, ezért nem volt nagy kihívás ott játszani. A Győr játékosaként viszont megtapasztalta, hogy a magyar bajnokság a világ egyik legerősebb bajnokság a világon, emiatt nem sokat habozott a kisvárdai ajánlaton. A harminckét éves beálló a két idényben negyvenhat mérkőzésen lépett pályára jelenlegi egyesületében és száznegyvenkét találattal vette ki részét az eddigi sikerekből.

-Nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonban is Kisvárdán folytathatom, hisz a magyar bajnokság a világ legjobb bajnoksága. Minden ellenfél jó, elemeznünk kell mindenkit, mert itt nincs rossz csapat, mérkőzésről mérkőzésre egyre nagyobb kihívással kell szembenéznünk. Nagyon jól érzem magam a városban, hiszen a szurkolóink és a városlakók is nagyon segítőkészek. Kifejezetten élvezem ezt, mert Horvátországban a női kézilabda nem a legkedveltebb sportág. Nem tudom, hogy mi lesz a következő szezonban, mert a következő idényben is átalakul a csapatunk, sokan távoznak és sokan is érkeznek, de természetesen a mag együtt marad. Remélem, hogy jó idényt fogunk futni, jó játékosokkal akik mindent megtesznek az edzéseken. Szóval bízom benne, hogy egy erőteljes csapat leszünk és szép eredményeket fogunk elérni – mondta Milanovics Litre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!