Sport

2019.02.06. 20:13

Kisvárda Master Good SE - Visszatér a brazil világbajnok

Kisvárda - Szülés után nem levezetni jön vissza a klasszis szélső.

Kisvárda - Szülés után nem levezetni jön vissza a klasszis szélső.

Régi-új játékossal bővült a Kisvárda Master Good SE jövő évi kerete: Samira Rocha számára nem ismeretlen a közeg, hiszen egy éves, kitérőt követően húz újra KKC szerelést, tájékoztatta lapunkat Neviczki Csaba, az együttes sajtóreferense.

A nagyszerű játékos a 2016-os szezon elején a francia OGC Nice-tól került Kisvárdára, ahol eredményes és csupaszív játékával a hazai közönség kedvencévé vált. Rövid idő alatt alapembere lett az első osztályban szereplő csapatnak, és az NB I.-es mezőny egyik legsokszínűbb szélsőjévé vált. Samira Rocha legutóbb 2018. március 9-én, a Békéscsaba ellen lépett pályára a Kisvárda színeiben. Azóta várandóssága miatt szüneteltette a pályafutását, gyermekének tavaly, november 29-én adott életet.

A világbajnok klasszis az egy éves szülési szabadságot követően sikeres tárgyalásokat folytatott le a Kisvárda Master Good SE vezetőségével, melynek köszönhetően az egykori közönség kedvenc Samira 2019 nyarától újra a Kisvárda színeiben folytathatja a pályafutását.

-Nagy örömmel térek vissza a Kisvárdára. Szülés után, de nem levezetni térek vissza. Bízom benne, hogy a játékommal sok örömet szerezhetek a szurkolóinknak és hozzá tudok járulni a KKC sikereihez-mondta visszatérése kapcsán Samira Rocha.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!