Sport

2019.03.22. 12:07

Értékes ereklyéket sorsolnak a focigálán

Nyíregyháza - Jótékonysági gála tombolával, meglepetéssel és volt válogatott focistákkal.

Nyíregyháza - Jótékonysági gála tombolával, meglepetéssel és volt válogatott focistákkal.

Igazi ereklyéket sorsolnak majd ki szombaton azon a focigálán, amelyet a Szpari szurkolója, Tomek Zoltán gyógykezelésére és támogatására szerveztek.

Előbb a Szpari és a lengyel testvérklub, a Resovia ­Rzeszów drukkerei fociznak, majd a magyar öregfiúk-válogatott és a Spartacus egykori játékosai lépnek a pályára. Közben lesz tombolasorsolás, értékes nyereményekkel.

Dedikált mezek és labdák

– Köszönjük a felajánlóknak és támogatóknak, hogy a rendezvény mellé álltak – kezdte lapunk tájékoztatását Rudolf Gergely, a torna egyik kiötlője és fő szervezője. – Aki ötszáz forintért tombolát vásárol, igen értékes ajándékokat nyerhet. Lesz egy mez, amelyben Fucsovics Marci a világelső Novak Djokovics ellen játszott. Egy másikat Kádár Tamás viselt a finnek elleni meccsen. Én a Debrecenben rendezett, dánok elleni 2014–es mérkőzésen viselt mezemet ajánlottam fel. Megnyerhető egy-egy labda, amelyet a 2016-os Európa-bajnokságon szerepelt válogatottak, illetve a Spartacus 2014-es bajnokcsapatának tagjai írtak alá. A nyeremények között van egy 50 ezer forintos Decathlon–utalvány és színházi belépő is.

– A program délután háromkor kezdődik, a szurkolók négy órától lépnek pályára, a válogatott és a Szpari egykori játékosai pedig fél héttől. És lesz még meglepetés is, de ezt majd akkor és ott – tudatta Rudolf Gergely.

ML


[related-post post_id="4177264"]

[related-post post_id="3751968"]

[related-post post_id="3750558"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!