Sport

2019.03.17. 18:42

„Helyettünk nem tudnak gólt szerezni, de nem is adtak esélyt”

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 19. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 19. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 19. forduló

Ibrány-Tiszavasvári 7-0 (2-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Szabó (Takács, Kertész)

Ibrány: Félegyházi – Haburcsák (Kiss T.), Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Szabó (Boros), Jeddi (Gergely), Somogyi M. (Somogyi T.), Farkas (Kiss P.), Pócsi. Edző: Madalina György.

Tiszavasvári: Susánszky (Pethe) – Szolyka T., Huszti, Bakos, Bodnár (Holozsnyák), Lajos, Lakatos, Tóth (Bolega), Szolyka G., Ujj, Bolgár. Edző: Nagy István.

A hazai csapat minden kétséget kizáróan győzött.

Gól: Nagy 5, Majoros (11-esből), Balogh. Ifi: 6-0.

Madalina György: - Átestünk a hazai bemutatkozáson, még nem játszottunk tökéletesen, de eredményesen már igen.

Nagy István: - Mindent megtettünk a mérkőzésen, de az erőnkből ennyire futotta. A játékvezetőt idézve: „helyettünk nem tudnak gólt lőni”, de esélyt sem adtak rá. Gratulálok az Ibránynak!

Mándok-Tarpa 2-1 (2-1)

Mándok, 200 néző, v.: Resán (Papp, Király).

Mándok: Virágh – Kohutka (Győri), Ari (Javoriv), Dallos, Dávid, Szabó, Buda (Hidi), Pallai, Vezhdel (Patai), Bodnár, Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Tarpa: Sas – Ricsei, Madzin, Törtei, Szilágyi, Nádimov, Illés, Kacsó, Djácsenkó (Stefán), Szidor (Rácz), Balogh. Edző: Márton István.

A hazaiak fontos győzelmet szereztek.

Gól: Bodnár, Hegedűs, ill. Djácsenkó. Kiállítva (Javoriv).

Kiss Gábor: - Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, majd kétgólos előnyben érthetetlenül visszavettünk a tempóból. Ennek ellenére több lehetőségünk volt, hogy lezárjuk a mérkőzést. Ki kell emelnem a rendkívül gyenge játékvezetést, oly módon tudják elrontani egy csapat munkáját melyek hetekre visszavethetik az eredményességüket. Jelzés értékű, ha a mérkőzés után mind a két csapat játékosai számon kérik a játékvezetőt.

Márton István: - Ameddig elhagyjuk a „Tarpa táblát”, és néhány ember összecsinálja magát, addig nem fogjuk tudni átlépni a saját árnyékunkat. A második félidei hozzáállás már rendben volt, de egy mindenki által hibákkal tarkított mérkőzésen nem sikerült gólra váltani a kialakított helyzeteinket.

Gyulaháza-Fehérgyarmat 3-1 (2-0)

Gyulaháza, 120 néző, v.: Major (Gergely, Farkas).

Gyulaháza: Bandor – Kovács E., Tóth F., Kovács B., Tóth B., Éles, Gáti, Bacsó, Horváth, Lakatos, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Fehérgyarmat: Zán – Lengyel, Popovics, Mócsán, Orosz, Imre, Barta, Farkas, Kóczé, Dascal, Kanyó (Jakocska). Edző: Siti Ferenc.

A hazaiak az első félidőben eldöntötték a mérkőzést.

Gól: Bacsó, Tóth (11-esből), Kovács, ill. Popovics. Ifi: 0-0.

Bardi Gábor: - Nagyon ránk fért már ez a győzelem. Nem játszottunk sziporkázóan, de úgy érzem, hogy sikerünk egy másodpercig sem forgott veszélyben.

Siti Ferenc: - Ebben a felállásban ennyire voltunk képesek. Ahhoz, hogy ki tudjunk állni, kaptunk segítséget a megye hármas csapatunktól, köszönet nekik érte. Jakinak a mezőnyben kellett játszania, ehhez képest az iksz benne volt a mérkőzésben.

Balkány-Nagyecsed 0-1 (0-0)

Balkány, 200 néző, v.: Fehér (Oláh, Kornis).

Balkány: Tóth – Zagijev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Bogadnovic (Posta), Potornai, Csehil (Tóth), Ohár, Takács. Edző: Mirgai László.

Nagyecsed: Makó – Somlyai, Sarkadi, Zámbó, Marinas (Roszel), Ascsillán, Bulyáki, Kóka, Erdős, Török (Nyíri), Nyíregyházi. Edző: Ádámszki Róbert.

Kilencven percig nagy küzdelem a folyt a pályán, végül a vendégek tudtak győzelmet érő gólt szerezni.

Gól: Nyíregyházi. Ifi: 2-2.

Mirgai László: - Mindkét csapat nagyot küzdött, de játék nem igazán tudott kialakulni. A vendégeknek több helyzetük volt, azon bosszankodok, hogy épp a pontrúgásra készültünk és abból kaptuk a gólt. Erre a meccsre a vendégek jobban ki voltak hegyezve, és ha többel nem is, de ezzel az egy góllal megérdemelten nyerték meg ezt a fontos meccset.

Ádámszki Róbert: - A nagyon sok helyzetünkből egyet értékesítettünk, amivel megérdemelt győzelmet arattunk. Értékét növeli, hogy egy nagyon jó Balkányt sikerült idegenben legyőzni, nagyon jó játékvezetők mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!