Sport

2019.03.29. 11:51

Hogyan tovább, Hodász?

Hodász - Amatőrök, akik nem fizetésért, hanem kedvtelésből, a labdarúgás szeretetéért játszanak.

Hodász - Amatőrök, akik nem fizetésért, hanem kedvtelésből, a labdarúgás szeretetéért játszanak.

A megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoportjában múlt szombaton elmaradt a Beregdaróc–Hodász-találkozó, mert a vendégek nem érkeztek meg a helyszínre. Erről kérdeztük Pálfi Józsefet, a Hodász edzőjét.

Nem jó nekik a szombat

– Már tavaly ősszel nyilatkoztam, hogy nekünk a szombati mérkőzésidőpontok nem jók, ami úgy tűnik, nem érdekli a szövetséget. Nekünk amatőr labdarúgóink vannak, akik nem fizetésért játszanak, hanem kedvtelésből. Az igazolt játékosaink hetven százalékának szerencsére van munkahelye. Nagy része vállalkozóknál vállal munkát, akiket csak az érdekel, hogy határ­időre kész legyen az adott munka, ezért gyakran szombaton is dolgoznak focistáim. Nábrádon is úgy tudtuk csak lejátszani a meccset, hogy nyolc felnőtt játékosom mellé három ifistát is be kellett vetnem.

– A hazai meccsekre úgy-ahogy összejön a csapat, viszont az idegenbeli összecsapásokra igen nehéz összeverbuválni a társaságot. Kíváncsi leszek arra, hogyan tudjuk lejátszani a bajnokság hátralévő részét. Elgondolkoztunk azon is, ha kizárnak bennünket, annak milyen következményei lesznek –mondta Pálfi József.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!