Sport

2019.03.29. 12:31

Ivett végül bronzérmet úszott

Nyíregyháza - Kezdjük a lényeggel. Szurovjcsák Ivett dobogóra állhatott szerdán Debrecenben az úszók országos bajnoksága nyitónapján.

Nyíregyháza - Kezdjük a lényeggel. Szurovjcsák Ivett dobogóra állhatott szerdán Debrecenben az úszók országos bajnoksága nyitónapján.

Külföldiek is úsztak

A Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője ugyan negyedikként ért célba 100 mellen, de a harmadik helyen végzett az osztrák Elena Guttmann, így az ő eredménye a bajnoki ­sorrendbe nem számított bele. Hatházi Dóri szintén egy hellyel előrébb zárt, 200 ­pillangón, mert abban az A döntőben is volt egy külföldi.

A verseny csütörtökön folytatódott, és ismét szerepet kaptak a nyíregyháziak. Ezúttal nem voltak olyan eredményesek, mint előző nap. Szurovjcsák Ivett 50 pillangón indult, Urbin Tamás tanítványa végül nem jutott sem az A, sem a B döntőbe.

Dóri 50 pillangón lépett rajtkőre. Gyula Sándor tanítványának a hosszabb távok fekszenek igazán, ennek tükrében dicséretes, hogy bejutott a kora esti B döntőbe, és ott végül negyedikként csapott célba.

Mozgalmas lesz a péntek

Pénteken is mozgalmas nap vár lányainkra. Amennyiben minden jól alakul, akkor Ivett 50 mellen még a dobogóra is felállhat. Dóri 100 gyorson indul, a B döntőbe jutás szép eredmény lenne.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!