Sport

2019.05.02. 11:21

Ötös került a bizonyítványába

Baktalórántháza - Találatai mellett gólpasszt is adott a baktalórántházi gólvágó.

Baktalórántháza - Találatai mellett gólpasszt is adott a baktalórántházi gólvágó.

A megyei I. osztályú bajnokság előző fordulójában a Baktalórántháza egy hetest gurított a Tiszakanyárnak, a hét találatból öt is Toldi András nevéhez fűződik. Az előző idény közepén Sényőről érkező játékos ezzel a teljesítménnyel a góllövőlista élére állt, megelőzve a húszgólos nyírgyulaji Fekete Gábort és a huszonkét találatig jutó ibrányi Nagy Dávidot. Új csapatában szorgalmasan termeli a találatokat, a múlt szombati ötösével már huszonötnél tart, ami átlagban meccsenként egy találatot jelent.

– A meccs előtt nem is gondoltuk, hogy ilyen sima lesz, de szerencsére szombaton minden összejött – tekintett vissza Toldi András. – Az első találatom egy kontrából született, megszereztük az ellenféltől a labdát, majd ziccerből a hosszú sarokba rúgtam.

Kijött neki a lépés

A másodiknál hibázott a vendégek kapusa, elpattant tőle a labda, elhúztam mellette, és az üres kapuba vágtam. A harmadik gólom előtt átvettem a labdát a tizenhatos vonalában, majd ballal a hosszúba bombáztam. A mérkőzés hajrájában kaptam egy indítást, visszahúztam, két védőn is átcseleztem magam, majd a léc alá csavartam a bőrt, ez volt a találkozó utolsó találata. Nagyon boldogok vagyunk, hogy nyerni tudtunk, mert így pontszámban beértük a Kanyárt, és a gólkülönbségünknek köszönhetően helyet is cseréltünk velük. Nekem is kijött a lépés, de a társaim segítsége nélkül én sem tudtam volna ilyen eredményes lenni.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!