Életem párja

2020.01.16. 19:50

Életem párja 2020 – elindult az elődöntő szavazás

Véget ért az első forduló, jöhet a második!

Játékunkban azok a párok vehettek részt, akik legalább 20 éve házasok. A fényképekre január 26-án 18 óráig lehet szavazni!

Szavazatokat gyűjteni a fotók közzétételének időpontjától lehet. Az az 5 házaspár, aki a megadott határidőig a legtöbb voksot kapja, részt vehet az Álompár Esküvői Kiállítás döntőjén, (2020. február 1.), ahol játékos vetélkedő keretein belül dől el, hogy melyik pár nyeri el a 2020-as év Életem párja címet és az értékes ajándékokat.

Életem párja jelentkezők

1. Juhász Zoltán Róbertné és Juhász Zoltán Róbert

Település, ahol élnek: Nagydobos

Házasságkötés időpontja: 1977. 11. 19.

1. Juhász Zoltán Róbertné és Juhász Zoltán Róbert

1977-ben kötöttünk házasságot, van egy lányunk és egy unokánk, már mindketten nyugdíjasok vagyunk. Voltak nehézségek, de közösen mindig mindent megoldottunk és ugyanúgy szeretjük egymást, mint az elején.

 

2. Fedorné Moga Anikó és Fedor Miklós

Település, ahol élnek: Nyírtura

Házasságkötés időpontja: 1990. december 15.

2. Fedorné Moga Anikó és Fedor Miklós

Gyűrűs menyasszonyként ismertem meg mostani férjemet. Az esküvő előtt egy nappal visszamondtam az egész ceremóniát a vőlegényem tudta nélkül, majd elköltöztem a településről, ahol éltem – jöttem a párom után. A kapcsolatunk elmélyült, ahogy egyre jobban megismertük egymást, aztán a többi jött magától: házasságkötés, majd a gyermekek. Négy gyermekünk született, életem legjobb döntése volt hogy őt választottam – ennek már 29 éve.

 

3. Bodnár Józsefné és Bodnár József

Település, ahol élnek: Tiszalök

Házasságkötés időpontja: 1983.04.02.

3. Bodnár Józsefné és Bodnár József

Fodrászként dolgoztam egy szalonban, amikor a későbbi férjem bejött megnyiratkozni. Fizetett, majd elment, de visszajött én azt hittem, hogy valami probléma lehet. De elmondta, hogy szeretne hazakísérni. Így ismerkedtünk meg, 36 éve élünk boldog házasságban. Szerintünk a hosszú házasság titka a türelem és a megértés.

 

4. Mezeiné Horváth Katalin és Mezei Gábor

Település, ahol élnek: Tiszalök

Házasságkötés időpontja:1994.11.26.

4. Mezeiné Horváth Katalin és Mezei Gábor

1992. november 5-én baráti társaságban ismerkedtünk meg Budapesten. Mindketten túl voltunk egy házasságon, egyedül éltünk, ez a találkozás szerelem volt első látásra. A kölcsönös megértés, tisztelet, egymás elfogadása, segítése kovácsolta össze a kapcsolatunkat.

 

5. Kanyóné Móré Abigél és Kanyó Imre

Település, ahol élnek: Porcsalma

Házasságkötés időpontja: 1994. 03.05.

5. Kanyóné Móré Abigél és Kanyó Imre

A hosszú házasság titkára nincs alaprecept, ami elengedhetetlen, az az tisztelet, a bizalom, az egymásra figyelés és a szeretetteljes elfogadás. Nekünk az az elmúlt 25 évben bevált.

 

6. Hován Pálné Ónodi Erzsébet és Hován Pál

Település, ahol élnek: Nagyhalász

Házasságkötés időpontja: 1975.03.12.

6. Hován Pálné Ónodi Erzsébet és Hován Pál

1974. augusztus 28-án a születésnapomat ünnepeltük egy csárdában, baráti társaságban. Hosszabb szemezés után kért egy bon-bont, én pedig dobtam neki egyet. Megköszönte, és felkért táncolni – így kezdődött. A hosszú házasságunk titka a megértés, a szerelemből átváltott szeretet, a közös teherviselés, a vidámság, a kirándulások, a közös ebédek a családdal, a magánszféra megtartása.

 

7. Federics Jánosné és Federics János

Település, ahol élnek: Záhony

Házasságkötés időpontja: 1981.november 14.

7. Federics Jánosné és Federics János

1981. november 14-én kötöttünk házasságot, azóta jóban, rosszban együtt vagyunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!