SZON - Autó

2018.01.31. 15:13

Ilyen a vadonatúj a Ford Fiesta, Neked ez tetszik?

A Ford Fiesta neve bárkinek ismerősen csenghet, hiszen egy igen széleskörben elterjedt modellről van szó. Népszerűsége nem csak a Ford márkanévhez tartozó minőségnek tudható be, hanem a megbízhatóságával és tökéletes formatervezett kialakításával is.

A Ford Fiesta neve bárkinek ismerősen csenghet, hiszen egy igen széleskörben elterjedt modellről van szó. Népszerűsége nem csak a Ford márkanévhez tartozó minőségnek tudható be, hanem a megbízhatóságával és tökéletes formatervezett kialakításával is. A fordszabo.hu jóvoltából azonban megismerkedhetünk az új Ford Fiestával, amely a klasszikus stílust ötvözi a modern vonalakkal és a legújabb trendeknek megfelelő technikai újításokkal.

Az újragondolt és újraalkotott Fiesta lélegzetelállító új külsőt kapott és számtalan meglepetést rejteget még a gyönyörű külső alatt is. A korábbi rajongók biztosan megtalálják benne azt, amit az előbbi modellekben is imádtak de a számos újítás miatt, biztosan számtalan új kedvelőre is szert tesz ez e gyönyörű kis jármű.

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus

A még modernebb technológiának és a csodálatos, letisztult, áramvonalas, kecsesen ívelt vonalaknak köszönhetően az autót bárki a sajátjának érezheti. Az autó persze nem csak a külsejével hódít, hiszen beülve egy tágas térbe érkezünk, ahol kényelem és modern technológia fogad bennünket. Az autó minden milliméterét úgy alakították ki, hogy dinamikus vezetési élményt tegyen lehetővé a sofőr és az utasai számára egyaránt.

Az új Fiesta egy ultramodern követője az eddigi Fiestáknak, amely aprólékos kidolgozottsággal és modern megoldásokkal követi elődjét. Az autó előnye, hogy sokféleképpen alakítható az igényekhez, így olyan egyéni belső teret hozhatunk létre, amely tökéletesen illik stílusunkhoz és egyéniségünkhöz.

Ford Fiesta, az okos autó

Az új Fiesta többet nyújt mint bárki gondolná. Már az autó elindításakor működésbe lépnek azok a modern funkciók és rendszerek amelyek miatt még kényelmesebbé válik a vezetés. A számtalan technológiai újítás közül a legkiemelkedőbb, az Aktív ki és be parkolást segítő rendszer, amely a párhuzamos és merőleges parkolást is segíti és érzékeli, hogy van-e elegendő hely, az autó számára, majd el is végzi a betolatást. Az oldalsó érzékelők a mellettünk lévő akadályokra is figyelnek.

Az autó persze még ennél is többre képes. Rendelkezik ugyanis Adaptív sebességtartó automatikával, sávtartási segítség rendszerrel és Táblafelismerő rendszerrel is. Az eddig elérhetetlennek vélt modern technika már bárki számára elérhető közelségben került!

Biztonság mindenek felett

Az Adaptív sebességtartó automatika segít megtartani a beállított sebességet, de a beépített érzékelők figyelik az előttünk haladó járműveket, így automatikusan képes lassítani a járművet, elkerülve a baleseteket. Az autó újra nagyobb sebességre vált, ha az út szabaddá válik. Az ütközésmegelőző rendszer akár 130 méteres távolságból és képes észlelni akár más járműveket, akár gyalogosokat is.

Amennyiben a figyelmeztetésre a vezető nem tud időben reagálni, a rendszer akkor is fékezni kezd. A rendszer még éjszaka is tökéletesen működik. A Sávtartó automatika egy előre néző kamera segítségével ellenőrzi a véletlen sáv elhagyást. Ekkor egy kormányrezgéssel figyelmezteti az elbóbiskoló vezetőt, más vizuális jelzéssel együtt. Amennyiben a sofőr nem tud időben reagálni ekkor sem, az autó automatikusan visszaterelődik a helyes sávba. Ez a kívül belül tökéletesen megalkotott jármű pedig már 3,5 millió forinttól elérhető a fordszabo.hu kínálatában.

 

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!