SZON - Kultúra

2014.12.01. 11:34

X-Faktor: Ilyen volt a 100. adás

Komoly mérföldkőhöz érkezett a X-Faktor Magyarországon: túl vannak a századik adáson! Ennek megfelelően több extra meglepetéssel is készült az RTL Klub.

Komoly mérföldkőhöz érkezett a X-Faktor Magyarországon: túl vannak a századik adáson! Ennek megfelelően több extra meglepetéssel is készült az RTL Klub. Az este folyamán több Kossuth-díjas művész is a színpadra lépett: Kern András, Palya Bea és az Illés-együttes is. Szintén történelmi pillanat volt, hogy először mutatták meg a szavazatok állását. Így a nézők tudták, kit kell tovább erősíteniük szavazatukkal. A mezőny természetesen teljesen átalakult az este folyamán, hiszen a negyed 9 körül még második helyen álló Tha Shudras párbajra kényszerült (ismét).

Az élő show egy Illés-számmal indult, ami meg is alapozta a hangulatot, hiszen mindenki a beatkorszak nagy zenéiből választott. A Tha Shudras feldolgozásával szokás szerint minden mentor elégedett volt. Nagy Ricsi előadásából Szikora Robi hiányolta a zúzást. Őt követte Benji, aki most egy kicsit "bent maradt az öltözőben", nem hengerelte le a zsűrit. Tóth Andi a már tőle megszokott fiatalos lendülettel robbant be a színpadra, de Alföldi Robi szerint ez most egy kicsit túltolta. Borbély Ricsit Little G védte meg, aki tudta, hogy nagyon sokat küzdött a hangjával. A Spoon egy egyveleggel készült a 100. adásra, két Illés számot mostak össze, Alföldi Robi szerint nem tökéletesen. Végül Horányi Juli következett, aki egy Kovács Kati-számot hozott. Ezzel véget értek a produkciók, következhetett az eredményhirdetés (közte persze a fent említett extrák voltak). Borbély Ricsinek és a Tha Shudrasnak kellett párbajoznia. A mentorok megint nem tudtak dönteni, tehát megint nyílt a boríték és a nézők megint megmentették az űrlényeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!