Magyarország

2011.08.16. 07:10

Mi történt augusztus 15-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Judit 19 éves nyéki lány. A Miss Alpok-Adria szépségverseny borsodi fordulójának egyik döntőse. Ez élete első szépségversenye és nagyon örül, hogy bejutott a döntőbe.


Sokáig azt hittem, a magyar ember attól érzi magát szabadnak, ha van biztos munkahelye, ahol vannak jogai, s aminek jövedelméből tisztességgel el tudja tartani a családját. Szendrei Péter jegyzete.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, mely videók voltak a legnépszerűbbek a múlt héten a BOON-on!


Sárospatak - Az időjárás is kedvezett a 20. Zempléni Fesztivál indításának, hiszen kellemesen hűvös nyári este volt, amikor augusztus 12-én, a Rákóczi-vár udvarán Turjányi Miklós fesztiváligazgató a nagyszámú közönséget köszöntötte, majd Aros János, Sárospatak város polgármestere a fesztivált megnyitotta.


Bükkszentlászló, Bükkszentkereszt - Kattintson a képekre és nézze meg a fotósorozatokat és a videókat a Bükkszentlászló- Bükkszentkereszti rallysprint-ről!


Sajókápolna - Hétfő délután három órától közmeghallgatást tartanak Sajókápolnán, melynek célja: megvitatni a Sajókápolna és Sajólászlófalva között tervezett nyíltszíni bánya tervét.


Miskolc - "Hétfőn reggel 9 órakor a miskolci 23-as posta előtt történt egy rendőrségi akció: egy fiatalembert a posta előtt lefogtak. Arra is figyelmes lettem, hogy valaki lent az utcán segítségért kiállt, aztán láttam, hogy mi történik a posta előtt." - tájékoztatta a Borsod Online-t Olvasónk.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt három napban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében összesen 18 főt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, akiknek többek között falopásért, tiltott kéjelgésért, vagy éppen garázdaságért kell felelniük. Továbbá a 10 személyi sérüléssel járó közlekedési balesetből hatban kerékpárosok voltak az érintettek.


Miskolc - Az Észak Agórán - az Észak-Magyarország napilap zárt levelező fórumán - már július végén jelezte egyik fórumozónk, hogy a Zöld Nyíl kapcsán tett főút átvágások milyen balesetveszélyesek Miskolcon. Sajnos igaza lett, hiszen a napokban többen kaptak defektet - valószínűleg ennek folyamányaként.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye (MTI) - Kis mértékben nőtt a regisztrált munkanélküliek száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júliusban, ezzel megállt a márciustól tartó csökkenés - olvasható ki a megyei kormányhivatal munkaügyi központja adataiból.


Putnok - Előadást tartottak az ÖKOLAND Környezetipari Hulladékgazdálkodási Klaszterfejlesztéséről Putnokon.


Felszámolási eljárás alatt lévő cégek B.-A.-Z. megyében 2011.08.15.

Miskolc - Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cégek legfrissebb listáját!


Miskolc - Egy kicsit hihetetlen, de igaz: Miskolcon, az egykori Kriptongyár mögött, az erdőben közkútból ihatunk vizet. A Miskolctapolcai út mellett azonban hiába találtunk két kutat is, azok már nem üzemelnek.


Diósgyőr - Az elmúlt hétvégén immár 13. alkalommal került megrendezésre a Középkori Forgatag Diósgyőrben - avagy lovagi játékok Nagy Lajos király udvarában elnevezésű színes forgatag, számtalan felejthetetlen programmal!


Miskolc - Kibontott falak, építkezés – ez a látvány fogadja az arra járót Miskolcon, a Hunyadi utca 5. szám alatt.


Miskolc - Egy zavartan viselkedő fiatalember tévedt be hétfőn délelőtt egy avasi zálogházba, ahol késével hadonászott egy keveset, majd átment a Szentgyörgy úton lévő postára, ahol szintén „zavart keltett”.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt hét végén tíz személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt megyénk útjain, ebből hatnak voltak kerékpárosok az érintettjei, avatta be lapunkat Dobi Tamás zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.


Miskolc (MTI) - Szabó Sándor, a Lévay József Közművelődési Egyesület elnöke beszédet mond az országzászló alapkőletétele alkalmából tartott ünnepségen a miskolci Népkertben.


Miskolc - A szegények nyomorát mélyítik a kamatos pénzzel üzletelők.


Miskolc - A Vörösmarty - Király utcák kereszteződésben található bolt parkolójában található az a balesetveszélyes csatornatető (gödörféleség), amely az oda beálló autókat csakúgy veszélyezteti, mint az arra közlekedő gyalogosokat.


Augusztus 14-én, vasárnap este a Dísztó körüli tűztánccal befejeződött Tiszaújvárosban a 13. TVK Triatlon Nagyhét. A kilencnapos menetelés fáradhatatlan „motorját”, dr. Márkus Gábor főrendezőt, a Szervező Bizottság társelnökét kértük fel egy rövid számvetésre.


Miskolc, Eger - Két éve hárman haltak meg az Avason, a nyomozás tart – újabb bizonyítékokat vizsgálnak.


Néhány napja adtunk hírt arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségben a Ligakupa csoportbeosztását követően kijelölték a hivatalos játéknapokat, pénteken pedig elkészült az órára lebontott program.


A vasárnap 16 órakor kezdődő Újpest FC - Diósgyőri VTK NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésre szurkolóbuszok indulnak.


Elkészítették a Magyar Labdarúgó Szövetségben a labdarúgó NB II Keleti csoportjának őszi órarendjét. Megyénket a Mezőkövesd-Zsóry és a Kazincbarcikai SC gárdája képviseli a 2011/2012-es idényben.


Molnár Péter az Eb-ezüst után most a szegedi kajak-kenu világbajnokságon bizonyíthat.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!