SZON - PR cikk

2013.04.04. 14:06

Tavaszi-nyári babaruhabörze

A hosszú tél, és az elhúzódó hideg idő után már mindenki nagyon várja a kellemes tavaszi napokat, azt, hogy a sálat, kesztyűt és nagykabátot a szekrény mélyére rejthessük, s elővegyük az átmeneti és tavaszi ruhákat, cipőket.

A hosszú tél, és az elhúzódó hideg idő után már mindenki nagyon várja a kellemes tavaszi napokat, azt, hogy a sálat, kesztyűt és nagykabátot a szekrény mélyére rejthessük, s elővegyük az átmeneti és tavaszi ruhákat, cipőket. Hogy tudjunk túrázni, sétálni a szabadban, s előkerülhessenek végre a kerékpárok és görkorcsolyák. Ami pedig a tavaszhoz kell, az megvásárolható az április 7-ei bababörzén a bujtosi csarnokban. Bébi- és gyermekruhák, babakelengyék, kismamaruhák, babakocsik, autósülések és ajándéktárgyak is kaphatók majd a börzén, ahol játékok széles választéka is várja a látogatókat.

Sporteszközökből sem lesz hiány, kerékpárok, rollerek és görkorik közül is válogathatnak az anyukák, apukák és nagyszülők, de kerti játékok is lesznek: például kis házikó, csúszda, trambulin. A börze a hagyományokhoz híven jótékonysági célokat is szolgál: a szervezők ezúttal Bencének, a szemműtét előtt álló kisfiúnak gyűjtenek kupakot, azokat a ruhákat pedig, amiket már nem szeretnének hazavinni az árusok, az anyaotthonban élő kisgyermekekhez juttatják el.

Azért, hogy az anyukák nyugodt körülmények között tudjanak nézelődni és vásárolni, a gyermekeket óvónő felügyelete alatt működő ingyenes kreatív sarok, ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás várja, sőt, a legkisebbeknek csiribiri tornával is kedveskednek. Mindezek mellett pelenkázós és szoptatós helyiség is az anyukák rendelkezésére áll, akik így kedvükre válogathatnak a ruhák, cipők, játékok és sportfelszerelések között.

 Infovonal: 20/3398630.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában