SZON - PR cikk

2015.11.04. 11:25

Lépjen be a Telekommal az internet világába!

Szívesen kipróbálná az internetezést, de nincs, aki megmutassa, hogyan kezdjen neki? Vagy nem is tudja elképzelni, mire jó egyáltalán a világháló?

Szívesen kipróbálná az internetezést, de nincs, aki megmutassa, hogyan kezdjen neki? Vagy nem is tudja elképzelni, mire jó egyáltalán a világháló?

A Telekom Okosdigitális program intenzív, kezdőknek szóló kurzust indít Nyíregyházán, amelyre szeretettel várják a nagyszülőket, szülőket, barátokat – egyszóval mindenkit, akit érdekel az internet. Az öt alkalomból álló programsorozaton előadások és gyakorlati tanácsadás keretében tudhatja meg szakértőktől, mire használható a világháló, hogyan segít mindennapjainkban, hogyan tudja közelebb hozni egymáshoz a távol élő embereket, és hogyan használható tudatosan és biztonságosan.

 

Az előadások időpontjai: november 5., 12., 19., 26. és december 3., 14:30-17:30

Helyszíne: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.)

Jelentkezés: a könyvtár recepcióján

 

Az eseményen való részvétel díjmentes, de könyvtári tagság és a könyvtár recepcióján történő előzetes jelentkezés szükséges hozzá. A program Nyíregyháza város önkormányzatának támogatásával valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában