SZON - PR cikk

2016.02.03. 17:03

Nevezetességek és „űrkaland”

Tartson velünk Ön is Budapestre február 13-án! Remek kikapcsolódási lehetőség, professzionális idegenvezetés s jó hangulat vár Önre is!

Tartson velünk Ön is Budapestre február 13-án! Remek kikapcsolódási lehetőség, professzionális idegenvezetés s jó hangulat vár Önre is!

Program: tartalmas, 2–3 órás, sétával egybekötött autóbuszos városnézés során Budapest emblematikus helyszíneit keressük fel: a teljesség igénye nélkül a világörökség részét képező Andrássy út és a Hősök tere, valamint a Gellért-hegy és a Citadella is sorra kerül. A napi program része egy űrkaland is: a Magyarországon először látható Gateway to Space Nemzetközi Űrkiállításra látogatunk. Itt teljes egészében megismerheti a NASA és az emberiség csillagközi kalandjainak teljes történetét, az emberiség legnagyobb felfedezéseit, és a nemzetek Holdra szállásért folytatott űrversenyét is végigkövetheti! Megnézheti élőben a NASA küldetések során használt szkafandereit, az űrutazások begyűjtött holdkőzeteket, valamint a rakéták és űrkapszulák élethű mását.

Az interaktív élményeket is kínáló kiállítás már fél Európát meghódította. Tartson velünk Ön is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában