SZON - PR cikk

2016.10.03. 08:33

Eljövünk érted Magyarországra!

Ha kíváncsi vagy a lehetőségeidre, vagy csak bátorításra van szükséged, látogass el állásbörzénkre! Személyesen várnak német és magyarországi képviselőink.

Ha kíváncsi vagy a lehetőségeidre, vagy csak bátorításra van szükséged, látogass el állásbörzénkre! Személyesen várnak német és magyarországi képviselőink.

Magyar képviseletű, németországi munkaközvetítő cégünk, a JobJumper célja, hogy segítse azokat, akik komoly szándékkal német nyelvterületen keresnek gyors és biztos pénzkereseti lehetőséget, vagy egyszerűen csak szeretnék magukat kipróbálni idegenben is.

A JobJumper azon felül, hogy tudásodhoz és szakmai hozzáértésedhez mérten segít állást találni, számos jó tanáccsal is ellát, amelyek megoldást nyújthatnak a felmerülő helyzetekben külföldi tartózkodásod alatt.

Célunk az, hogy mindenki előtt fenntartsuk a lehetőséget, úgy, hogy ne az „Ismeretlenbe” ugorjon fejest, hanem már itthon tudja, hogy milyen környezetbe érkezik.

Dolgozunk érte, hogy esélyed legyen a tanulásra, környezetváltásra és új ismeretek elsajátítására.

„Azt gondolom, egy munkaközvetítőnek a kiutazás után is törődnie kell a kiközvetített munkaerővel. Mi azt szeretnénk, hogy ezután se maradj magadra!” Földesi Bálint – Németországi képviselő

A HR szolgáltató cég számos külföldi munkáltatóval áll kapcsolatban különféle területeken, mint mezőgazdaságban, vendéglátásban, egészségügyben, az iparban és építőiparban, akik mind munkaerőt keresnek, folyamatos és idénymunkára egyaránt.

„Eljövünk érted Magyarországra!”

Ha kíváncsi vagy a lehetőségeidre, vagy csak bátorításra van szükséged, látogass el állásbörzénkre! Személyesen várnak német és magyarországi képviselőink.

Ahol találkozhatsz velünk:

2016.10.11. (kedd) 17:00 - Nyíregyháza, Nyíregyházi Egyetem D épület, 1-es körelőadó

2016.10.12. (szerda) 17:00 - Nyíregyháza, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, 1. Előadó

2016.10.13. (csütörtök) 17:30 – Nyíregyháza, Váci Mihály Kulturális Központ 2. emelet, 262-es konferencia terem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában