SZON - PR cikk

2016.11.23. 14:38

A meleg pékáru már nem a korán kelők kiváltsága

<b><span style="color: black;">Reggelizz úgy, mint egy király! - tartja a mondás, amit sajnos sokszor elég nehéz betartani a felkelést követő rohanásban. Azonban a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásból nem hiányozhat a reggeli, mely a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energia biztosításával megalapozza a teljesítményünket.</span></b>

Reggelizz úgy, mint egy király! - tartja a mondás, amit sajnos sokszor elég nehéz betartani a felkelést követő rohanásban. Azonban a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásból nem hiányozhat a reggeli, mely a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energia biztosításával megalapozza a teljesítményünket.

A reggeli beindítja az anyagcserét, de nemcsak reggel, hanem egész nap gyorsítja azt, ebből tehát az következik, hogy annak is, aki fogyókúrázik, kötelező reggeliznie! Nem beszélve arról, hogy a reggeli ébredés sokkal kellemesebb, ha a konyhából beszivárgó friss pékáru illata csalogat ki az ágyból.

Készítsd úgy el, mint a királynő! – ajánlja a Nyíregyházi – Kenyérgyár Kft., azaz gyorsan, tisztán, gond nélkül, frissen, ropogósan. A Frigotti és a Morzsi fagyasztott termékeivel mindig jóízűen indulhat a reggel, és ami a legjobb, nem kell hozzá korábban kelni, vagy apát elküldeni a pékségbe. Az előkelesztett, fagyasztott pék sütiket reggel csak ki kell kapni a hűtőből, majd amíg megsül, nyugodtan el is készülődhetünk. Kb. 15 perc sütés után ízletes péktermékekkel lephetjük meg a családot. Ráadásul olyan finomak, mintha csak a nagyi keze munkája lenne.

A család minden tagja megtalálja a saját kedvencét, és ami még nagy előny, hogy nem ér minket meglepetés, hiszen elronthatatlanok, mindig ugyanazt a kiváló minőséget tehetjük az asztalra. A zsúrpogácsák, különböző ízesítésű párnácskák mellett kínálhatunk túrós táskát, leveles pogácsát, bagettet, ciabattát, a gyerekek nagy kedvencét a kakaós csigát, a többféle ízű croissantról nem is beszélve.

Az anyukák, és az egészséges életmód követői pedig szénhidrátcsökkentett finomságokat is megtalálhatnak a palettán. A kisiskolások is büszkén veszik majd elő a még langyos uzsonnájukat a táskából. Jól jönnek a percek alatt elkészíthető házias jellegű finomságok akkor is, ha váratlan vendég érkezik, vagy ha vasárnap kívánja meg a család a nassolnivalót, amikor minden zárva van. Sőt, a fagyasztott fánkokat még csak sütni sem kell, kivesszük a dobozból, és felengedés után majszolható is.

A Frigotti és a Morzsi termékeket már szinte a legtöbb élelmiszerboltban, multiban megtalálhatjuk, és előre bespájzolhatunk belőle a fagyasztóba.

 

Nyíregyháza, Gomba utca 2-4.

+ 36 42 508 509

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában