PR CIKK

2022.12.12. 11:10

Bőrgyógyászati kezelések magas színvonalon egy hévízi szállodában

Sokan érzik úgy, hogy a legjobb ellátást, a legjobb gyógyászati kezeléseket, mindenből a legjobbat csak fővárosunkban vagy ahhoz közel kaphatják meg, de ez egyáltalán nincs így. Érdemes az adott témában kutakodni, mert bizony sok szolgáltatás területén található ugyanolyan, ha nem magasabb színvonalú ellátás vidéken is.

Forrás: europafit.hu

Így van ez a pihenéssel egybekötött szépészeti célú utazásokkal is. Válasszuk ki azt a tájegységet, ahová szeretnénk ellátogatni, netán igénybe vennénk valamilyen bőrgyógyászati vagy szépészeti kezelést, és nem fogunk csalódni.

Szerteágazó szolgáltatáscsomagok Hévízen

Azoknak, akik a nagyvárosok zajából és a tömegből szeretnének kicsit elvonulni, gyönyörű környezetben pihenni, feltöltődni, valamint összevonni a kellemeset a hasznossal az év bármely időszakában, esetleg kiegészíteni mindezt egészségmegőrző kezelésekkel, meleg szívvel ajánljuk a hévízi Hotel Európa Fit****superior bőrgyógyászati lézerkezeléseit, amelyek különféle esztétikai problémákra nyújtanak végleges javulást és gyógyulást.

Az Európafit Vitalium Laser Centre lézerközpontjában magas színvonalú nőgyógyászati lézerkezelések, valamint különféle bőrgyógyászati kezelések közül választhatnak a vendégek, akik egyúttal egy exkluzív szállodában élvezhetik pihenéssel töltött napjaikat.

A Vitalium Laser Centre abban is egyedülálló, hogy Magyarországon elsőként vezette be a Fotona lézerkezelési eljárást, amely egy kettős lézertechnika, mely a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe is behatol, hegesedés okozása nélkül.

Bőrmegújító és fiatalító kezelések

Ahogy idősödünk, úgy változik a bőrünk minősége is. Ezzel szembe kell nézni, ugyanakkor fennáll az a szerencsés helyzet, hogy tudunk rajta változtatni. Sőt, az Európafitben már vannak olyan módszerek, amelyekkel vissza tudják állítani bőrünk évekkel korábbi állapotát.

A kezelések abban is egyedülállóak, hogy nincsenek felszíni sérülések, nem okoznak fájdalmat, és hatásuk hosszan tartó. Mivel nincsen semmilyen, a bőrfelszínt érzékenyen érintő beavatkozás, nincs vérzés, sem lábadozási idő, ezért a szálloda nyújtotta luxuskörülmények akadálytalanul élvezhetők.

Ismét fitten és fiatalon

A Gyengéd megfiatalodás® program is a Fotona kettős lézertechnikáját használja, amellyel eléri, hogy műtét-, tűszúrás- és fájdalommentesen visszaállítsa a bőr évekkel korábbi, fiatalabb állapotát. Az öregedés ily módon leáll, illetve egy sokkal korábbi, akár 10 évvel ezelőtti szintről indul újra.

Az arcesztétikai kezelések felölelik a ránceltávolító, bőrmegújító, arcfiatalító kezeléseket, de emellett ajakfeltöltő, aknés bőrt regeneráló, zsírbontó beavatkozások is elérhetők. A lézeres technika a bőrgyógyászati jellegű kezelések mellett számos nőgyógyászati intim egészségmegőrző és fiatalító eljárásra is . A fiatalodás és fittség megőrzését a bőrmegújító kezelések mellett a hotel sokrétű wellness-spa fürdője tökéletesen kiegészíti.
(PR CIKK)

Címkék#hévíz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában