PR CIKK

2022.12.09. 11:22

Nyugodt éjszakák tipegő hálózsákban

Hálózsákban altatni a babát sokkal megnyugtatóbb, különösen az őszi és a téli időszakban. Nem kell attól tartani, hogy kitakarózik és megfázik. Ha újszülöttkortól hálózsákban alszik a baba, akkor megszokja. A baba és az anya is nyugodtabban alszik, mert nem ébred sírva a pici arra, hogy fázik.

Forrás: babaagynemubolt.hu

A már állni és totyogni tudó kicsik számára azonban már kényelmetlen lehet, mert korlátozva érzik magukat a mozgásukban, és könnyen el is eshetnek benne.

Kitakarózásmentes éjszakák tipegő hálózsákban

A babahálózsák egy-másféléves korig kényelmes a kicsiknek, utána már nem igazán szeretik viselni, mert korlátozza őket a mozgásban. A megoldás a tipegő hálózsák, melyet viszont 3-4 éves korig is szívesen használnak.

Ha éjszakánként kitakarózik a gyermeked és aggódsz, hogy megfázik, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy kényelmes tipegő hálózsákot. A már járni tudó gyerekek számára a hagyományos hálózsák már nem kényelmes, mert egyszerűen nem tudnak benne mozogni. Amikor gyermeked már fel tud állni, akkor eljött az ideje lecserélni a hagyományos baba hálózsákot a tipegő változatra. Ideális megoldás azoknak a babáknak, akik már felállnak és totyognak.

A zipzáras babatextil, a gyermeken marad, meleget biztosít és puhán körbeöleli. Mivel 104-es méretig kapható, ezért óvodáskoráig tudja használni.

Meleget és szabadságérzést biztosít

A kamáslival rendelkező hálózsákot a felállni, járni tudó babák számára tervezték és készítették. A hálózsák és a tipegő hálózsák abban különbözik, hogy a lábaknak két külön szár került kialakításra, és így a baba talpa szabadon van. De nem kell attól tartani, hogy fázni fog a lába, mert a kamásli lehajtható.

A gyerekek könnyen tudnak benne mozogni, kúszni-mászni, járni. Ez a típusú hálózsák szabadságérzést és nyugodt alvást biztosít. Bármennyit is mocorog éjjel, nem tudja magáról lemozogni, és nem is érzi magát korlátozva. Ébredés után segítség nélkül át tud menni a szülői ágyba.

A téli hónapokban megbízható hálótárs

Télen alacsonyabb a hőmérséklet a hálószobában, és emiatt könnyebben megfázhat a gyermek, ha lerúgja magáról a takarót alvás közben, mert a kicsik még érzékenyebbek a hidegre. A takaró helyett ezért a tipegő hálózsák a tökéletes és megbízható választás. A Babaágynemű bolt webáruházban különböző vastagságú és méretű tipegő hálózsákból lehet választani.

A hálózsák alá télen egy hosszú ujjú pizsamafelső és egy vastagabb pizsamanadrág ajánlott. A pihe-puha kamáslis tipegő hálózsákban lefekvés előtt még tud játszani és kakaóivás után ki tud menni a fürdőszobába fogat mosni. Miután elaludt, le tudod hajtani a kamáslit a baba lábfejére, hogy biztosan ne fázzon a lába. Te is nyugodtabban alszol, mert tudod, hogy a gyermeked a puha, meleg textil ölelésében alszik. Reggel pedig mindenki kipihenten ébred.

(PR CIKK)

Címkék#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában