SZON - Sport - Kézilabda

2018.03.04. 21:07

Nyíregyházi SN: Zsinórban az ötödik győzelem

Nyíregyháza, Szeged - Három csapattal szállta meg vasárnap Szegedet a Nyíregyházi SN kézilabdázói.

Nyíregyháza, Szeged - Három csapattal szállta meg vasárnap Szegedet a Nyíregyházi SN kézilabdázói.

Az első találkozón az ifik ikszeltek. A másodikon a serdülők léptek pályára és kikaptak. Így várta a felnőtt csapat az NB I.B Keleti csoportja soros körének zárómeccsét. Jól indítottak a vendégek, az első játékrész derekáig nem volt gond (4-8). Aztán jöttek a hibák, semmi sem működött úgy, miként azt megbeszélték. Elsősorban a védekezésbe csúsztak be hibák, a lelkes szegediek pedig előbb egalizáltak (9-9), majd fordítottak( 14-11) és előnnyel várhatták a szünetet.

Feljavult a védekezés

A második játékrészre rendezték a sorokat a nyíregyháziak. A kapuban Gadnai Attila lehúzta a redőnyt, feljavult a védekezés. Két 4-0-á etappal előbb egyenlítettek (18-18) Horváczki Márióék, majd a másodikkal 20-20 után a maguk javára fordították az állást. Ezt követően már tartani tudták a megnyugtató előnyt és a vártnál nehezebb mérkőzésen, de megszerezték idei zsinórban ötödik győzelmüket.

- ML -


Kézilabda: Férfi NB I.B

Szeged U20-Nyíregyházi SN 30-34 (15-13)

Szeged, 100 néző, v.: Kiu G., Kiu T.

Nyíregyházi SN: Oláh - Gidai 8, Kurbely 1, Horváczki 5/2, Székely 7, Gubó 5, Mihályi 2. Csere: Gadnai (kapus), Varga L. 6/3, Tóth. Vezetőedző: Bécsi János.

Kiállítások: 4, illetve 2 perc.

Hétméteresek: 4/3, illetve 6/5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!