SZON - Sport - NB III.

2018.05.27. 20:54

Sikerrel búcsúzott az évtől a bátori csapat

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Gyors gólváltás történt az elején és a végén is az NB III-as labdarúgó-mérkőzésen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Gyors gólváltás történt az elején és a végén is az NB III-as labdarúgó-mérkőzésen.

Az életéért küzdő vendégcsapat gyors góllal indította a vasárnapi NB III-as meccset Nyírbátorban, de a lényegesen nagyobb játékerőt képviselő Bátor az ellentámadásból egyenlített. Ezt követően végig a hazai csapat irányított, gólhelyzetek sorát dolgozta ki, és összességében a szépítő tiszafüredi gól ellenére magabiztos győzelmet aratott.

NB III: Keleti csoport, 29. forduló

Nyírbátori FC–Tiszafüredi VSE 3–2 (1–1)

Nyírbátor, 160 néző, v.: Horváth M.

Nyírbátor: Vasas G. – Benkő B., Fekete T., Reznek, Müller Zs. (Fenyőfalvi, 80.), Tóth M., Szabó R. (Bíró D., 74.), Csernák, Bagi Á., Terdik, Roszel (Pálinkás G., a szünetben). Edző: Ambrusz Árpád.

Tiszafüred: Szalánczi Z. – Vincze Á., Szövetes, Keményffy, Kalóz, Székely I Dávid, Székely II Dávid, Bozsó, Pesti, Pataki V. (Éder, 72.), Csábi N. Szakmai igazgató: Zoran Kuntics.

Gól: Roszel (7.), Kalóz (öngól, 51.), Terdik (88.), illetve Székely II D. (6.), Éder (89.). Jó: Vasas G., Fekete T., Müller Zs., Reznek, Roszel, terdik, illetve Székely I Dávid, Szövetes, Vincze Á. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Nagyon nehéz mérkőzésen fontos győzelmet arattunk a kiesés elöl menekülő vendégekkel szemben. Örülök, hogy játékosaim minden kihoztak magukból, és gratulálok nekik a győzelmünkhöz.

Zoran Kuntics: – Szükségünk lett volna a három pontra, az akarattal nem is volt gond. A helyzetkihasználásunk viszont csalódást okozott a számomra. Gratulálok a Nyírbátornak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!