SZON - Sport - Szpari

2018.03.25. 20:59

Fordított és nyert a Szpari

Nyíregyháza - Végre jó idő és jó pálya várta a Spartacus játékosait a másodosztályú focibajnokág vasárnapi, teljes fordulóján.

Nyíregyháza - Végre jó idő és jó pálya várta a Spartacus játékosait a másodosztályú focibajnokág vasárnapi, teljes fordulóján.

Gyulán nem a fürdőre voltak kíváncsiak a nyíregyháziak, hanem be akarták venni várat és három ponttal hazatérni.

Ez sikerült is, mert hiába vezettek a hazaiak, a sokkal többet támadó Spartacus fordítani tudott.

KM


Szeged 2011-Grosics Akadémia-Nyíregyháza Spartacus 1-2 (1-0)

Gyula,300 nézo, v.: Berke(Vígh-Tarsonyi, Baghy).

Szeged: Alekszics – Achim, Tóth G., Farkas M., Gergényi – Pászka, Coroian – Szabó P., Germán (Hegedűs M. –, 80.), Kertész (Zsivanovics, 55.) – Zádori. Asszisztensedző: Goran Kopunovics.

Spartacus: Jova - Hinora, Fodor, Rubus, Farkas - Ötvös, Kesztyus (Holdampf, 77.), Papp M. (Rezes,71.), Gréczi (Csilus Á., a szünetben), Pekár, Gajdos. Vezetoedzo: Lucsánszky Tamás

Gól: Zádori (1-0) a 31., Gajdos (1-1) az 51., Rubus (1-2) a 81. percben.

31. perc: Lesgyanús helyzet után Zádori Krisztián lépett ki és lőtt a kapujából kimozduló Jova Levente mellett a hálóba, 1-0

51. perc: Gajdos Zsolti tizenkét méterről egyenlített, 1-1.

81. perc: Pekár beadását Ötvös csúsztatta tovább Fodor Ferenc visszagurította a labdát, mait Rubus Tamás 12 méterről lőtt a kapuba, 1-2.

Mesterszemmel

Goran Kopunovics: – Sokat dolgozunk, de lehet, hogy még mindig nem eleget. Az egyenlítő gól megváltoztatta a meccs képét. A bennmaradás kiharcolásához minden passznak stimmelnie kell. Itt a lehetőség, már szerdán lehet javítani.

Lucsánszky Tamás: - Sokat tettünk támadásban azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. Bár hátrányba kerültünk, helyenként jó játékkal sikerült fordítani, és megérdemelten győztünk. Volt tartása a csapatnak, mindenki megérdemli a mai teljesítmény után a dicséretet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!