szon-sportoldal

2007.12.03. 20:26

Minirally Kiskunlacházán

<p>December első napján került megrendezésre a MINIRALLY Autóverseny a Kiskunlacházi reptéren. A 37 befutott nevezéssel, nem kis nevekkel kezdetét vette a 0 fok körüli hidegben a verseny. <dia width="850" height="630" alt="Minirally Kiskunlacházán 2007.12.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Minirally_Kiskunlach_z_n_2007_12_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Minirally Kiskunlacházán 2007.12.03." /></a></dia></p>

Itt volt a Rallycross és az OSZAK Kupa jó pár versenyzője is. Köszönet nekik!Meg is mutatták, hogy itt is nagyon jól tudnak menni. A több mint húsz különböző típusú autó vágott neki a Gumikat fogyasztó versenynek.

A reptéri beton nagyon jó tapadásról biztosított bennünket, olyannyira, hogy egy sporttárs tetőre is rakta a Clio-ját.

Két edzőkör után három szigorúan mért és nem mínuszólható felfutás következett. Egy igen technikás és egyben tempós pályát ismerhettünk meg a nap folyamán. A Kazár Rallysprinten lévő gumikkal itt is megálltuk a helyünket. Elmondhatjuk, hogy jó volt a gumiválasztásunk!

Az utolsó körre az idő engedett szorításából, így hat fok körüli időben tehettük meg mért körünket. Meg is lett az eredménye, szinte mindenki megdöntötte saját addigi legjobb idejét.

Összegezve a napot elmondhatom, hogy a navigátorommal nagyon jól szervezett versenyen vettünk részt. Immár második navigátoros versenyünket tudhatjuk magunk mögött. Köszönöm Békési Lajos a navigálást. 

Kategóriánk eredménye:

  1. Marton Csaba – Juhász Beáta     Honda Civic 1. 6 Vti
  2. Ujházi Béla – Ujházi Ádám        Opel Corsa
  3. Hajósi Miklós – Békési Lajos     Suzuki Swift 1. 6 Sport

Hajósi Miklós

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!