szon-sportoldal

2008.09.03. 17:36

Magyar Kupa: Bőcs vs. Nyíregyháza

<p>Az NB II listavezetője, a Bőcs KSC a Magyar Kupában a 32 közé jutásáért az NB I-es Nyíregyházát fogadta 15.30-tól. <STRONG>A találkozóról folyamatos frissítéssel jelentkeztünk honlapunkon.</STRONG>&#160;<dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Magyar_Kupa__B__337_cs___Ny_regyh_za_1_0_20/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Magyar Kupa: Bőcs - Nyíregyháza 1-0 2008.09.03." /></a></dia>&#160;<dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Magyar_Kupa__B__337_cs___Ny_regyh_za_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Magyar Kupa: Bőcs - Nyíregyháza 2008.09.03." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.szon_szerkesztoseg/bocs-nyiregyhaza1.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.szon_szerkesztoseg/bocs-nyiregyhaza2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

90+4. perc: Vége a mérkőzésnek, továbbjutott a Bőcs.
90+2. perc: Miskolczi jobbról kanyarított a kapu fölé.
90. perc: A játékvezető három percet hosszabbít.
87. perc: A hazai kaputól 18 méterre Miskolczi szánta el magát lövésre, a labda a felső kapufán csattant.
84. perc: Két bőcsi támadást is tévesnek tűnő játékvezetői ítéletek akasztottak meg.
83. perc: Lippai 17 méteres lövése Csékéről pattant le.
80. perc: Irhás 18 méteres bombáját Illyés ütötte szögletre.
79. perc: Gaál helyett Ondó a pályán.
77. perc: Gaál egyedül törhetett kapura, azonban nem sokáig vezette a labdát hanem lágyan lőtt így odalett a gólhelyzet.
75. perc: Szabadrúgáshoz jutott a Spartacus a bőcsi kaputól 20 méterre. A labda mögé Lippai és Bárányos állt, utóbbi lőtt - a sorfalba.
72. perc: Dosso helyett Minczér a pályán.
70. perc: Dosso csapott le a bőcsi tizenhatos előterében egy labdára, azonban Szabó az utolsó pillanatban fel tudott szabadítani előle.
65. perc: Újabb bőcsi kontra végén Irhás kapott remek labdát, azonban az asszisztens szerint lesen...
63. perc: Lippai kapott sárga lapot.
62. perc: Folyamatosan veszélyt jelentenek a nyíregyházi kapura a bőcsi kontrák, azonban a hazai befejezések pontatlanok.
60. perc: Miskolczi végzett el a Bőcs kapujától 23 méterre szabadrúgást. Azonban jobblábas lövése után a labda méterekkel a kapu fölött szállt el.
55. perc: Zabos helyett Miskolczi jött be a vendégeknél.
53. perc: A mezőnyben gyűrik egymást a felek. Nincs átütőerő a vendégek támadójátékában.
51. perc: Újabb kényszerű csere a vendéglátóknál. Egy ártalmatlannak tűnő szituációban Bardi sérült meg, akit Siróczki váltott.
49. perc: Továbbra sem látszik a két csapat közötti osztálykülönbség, a mezőnyben folyik a játék.
46. perc: Megkezdődött a második játékrész. Cserélt a Nyíregyháza: Apostu helyett Lippai a pályán.
45+3. perc: Vége az első félidőnek.
44. perc: Jobb oldali bőcsi szöglet végén tisztázni tudtak a látogatók.
39. perc: Nyíregyházi szabálytalanság után vitatták az ítéletet a vendégek, aminek végén Apostu és Zabos lett gazdagabb egy-egy sárga lappal.
36. perc: Jobb oldali nyíregyházi beadás után Szabó tenyerelte ki a labdát, érkezett Apostu, ám végül a hazai védelem szögletre tudott menteni.
33. perc: Perényi jobb oldali beadása után Apostu fejelte fel az égbe a labdát a bőcsi kaputól 5 méterre...
31. perc: Hegedűs végzett el szabadrúgást 30 méterről, a labdát ismét blokkolták a bőcsi védők.
26. perc: Az előző jelenetben „főszereplő” Martis valószínűleg megsérült, mert Lipták állt be a helyére csereként.
24. perc: Belényesi próbált kapura lőni, azonban Martis belevetődött a labda útjába.
21. perc: Bárányos gurított le egy szabadrúgást, a bőcsi védők pedig szögletre mentettek. A sarokrúgás nem jelentett veszélyt a BKSC kapujára.
20. perc: Belényesi és Apostu nem értette meg egymást a bőcsi tizenhatosnál, így az ígéretes szituációból nem lett helyzet, ugyanis a zöld mezesek kirúgták a labdát.
16. perc: Török jobb oldali szabadrúgását követően a vendégvédők kifejelték a labdát.
12. perc: Kiegyenlített mezőnyjáték folyik a pályán. A vendég élvonalbeli csapat a gól óta nagyobb helyzetet nem tudott kialakítani a bőcsi kapu előtt.
7. perc: Mintegy 20 vendégszurkoló láthatta azt, hogy egy bal oldali párharcnál Perényi maradt alul Bardival szemben. A csatár középre adott, de mivel nem volt érkező Illyés megfogta a labdát.
2. perc: Irhás bal oldalról becsavart szabadrúgását Illyés kiejtette, a labdára lecsapott Martis és a hálóba lőtt, 1-0.
1. perc:
A Bőcs zöld felsőben, a Nyíregyháza pirosban vonult ki a találkozóra, a hazai csapat kezdte a mérkőzés.
15.25: Némi meglepetésre kevés néző látogatott ki a találkozóra, nagyjából 300-an tekintik meg a találkozót. A vendégszektorban 7 drukker van.
15.10: Melegítnek a csapatok, a nézők gyülekeznek, vendégszurkolókat még nem lehet felfedezni.
14.45: Nagy a készültség Bőcsön a Nyíregyháza vendégjátéka előtt, komoly rendőri erők vonultak fel a mérkőzés biztonságos lebonyolítása érdekében. Sem a hazai, sem a Szpari szurkolók nincsenek még a pálya környékén, mindössze a biztonsági szolgálat a polgárőrséggel megerősítve.
A találkozót élőben közvetítjük 15:30-tól!


A MÁSIK KUPAMECCSRŐL, A NYÍRTELEK – DIÓSGYŐR MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEIRŐL IS ÉLŐBEN SZÁMOLTUNK BE PORTÁLUNKON 15:30-TÓL!


Jegyzőkönyv

Magyar Kupa, 3. forduló
Bőcs KSC - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)
Bőcs, 300 néző, v.: Farkas Á.
Bőcs KSC: Szabó Á. – Vass, Martis (Lipták), Cséke, Molnár – Irhás, Kóka, Jeney, Török – Bardi (Siróczki), Gaál (Ondó). Edző: Tóth László.
Nyíregyháza Spartacus: Illyés - Perényi, Mboussi, Hegedűs, Cornaci - Belényesi, Zabos (Miskolczi), Ramos, Bárányos - Dosso (Minczér), Apostu (Lippai). Klubmenedzser: Révész Attila.
Gól: Martis (1-0) a 2. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Mboussi, Bárányos.
Tóth László: - Úgy érzem, hogy mindkét csapat számára elég nehézkes volt ez a meccs. Egyik együttes sem a friss embereit tette be a csapatba. Jobban akartuk a győzelmet ezért nyertünk, várjuk a folytatást.
Szabó András, edző: - Egyértelmű kudarc számunkra a vereség és a kiesés. A korai hazai gól után meddő volt a mezőnyfölényünk, nem tudtunk komoly lövőhelyzeteket kialakítani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!