szon-sportoldal

2008.09.26. 22:37

Vezettél már igazi Rally autót murvás pályán?

<p>Egerszalók - Itt a lehetőség! Amíg a versenyautózásban sorra kerülsz, addig kipróbálhatod terep gokartjainkat is!<BR /></p>

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 2008. október 05-én vasárnap 10 h-kor Egerszalókon, (Verpelét és Egerszalók között lévő versenypályán).
A versenyautót, a versenygumikat, a versenybenzint, sőt még a jobboldalra profi navigátort is a szervezők biztosítják, ha akarod, segít, ha akarod, csendben marad!

1 edzőkör után, 2 egybefüggő mért kört, (tehát összesen 3 kört) teljesíthetsz a délelőtt folyamán. Majd ugyanezt ismételve délután is 3 kört - már versenyszerűen-, tehát összesen 6 kört mehet mindenki (így az össztáv kb. 9 km!).
Honda Civic 1.6 VTI típusú 180 Le-s versenyautóinkkal, igazi Rallye pályán (murvás, technikás pálya, amit megtekinthetsz a www.radosport.com weblapunkon - a középen villogó különleges rendezvényajánlat feliratra kattintva megjelenő oldalon - van egy bemutató kisfilmünk)
A két versenykör közt, pedig vendégül látunk egy finom ebédre is!

A részvételi díj: 25. 000,- Ft, vagy 100,- Euró, amely magába foglalja a nevezési díjat, a verseny-autóvezetést, valamint az ehhez szükséges teljes felszerelést (bukósisak, benzin, gumik, szervíz), a profi navigátorunk által nyújtott vezetéstechnikai oktatást, a terep gokartozást és az ebédet is!

Egy résztvevő többször is nevezhet, a rendezvény végén értékelést és díjkiosztót is tartunk, ahol az első három helyezettet díjazzuk!

Bármi kérdés, kérés felmerül az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésedre!

E-mail: [email protected]

Web: www.radosport.com


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!