szon-sportoldal

2008.10.03. 12:36

Az Előre ellen lépnének előbbre

<p>A hét végén beindul a nagyüzem a honi röplabdában. Az NB I Ligabajnokság alsóházában, a Liga-csoportban két nyíregyházi együttes kezdi meg a pontvadászatot.</p>

A Nyíregyházi Főiskola női gárdája a sorsolás szeszély folytán az első három körben vendégként lép pályára, nyitányként szombaton (16) Székesfehérváron, a MÁV Előre ellen.

– Becsülettel elvégeztük a munkát, sajnos egyetlen tornán vettünk részt, így meccshiánya van a csapatnak-summázta a felkészülést Kolozsi János vezetőedző.

– Ami a rajtot illeti, a fehérváriak tavaly az alsóház alapszakaszában az élen végeztek, fiatalokból áll csapatuk, ám régóta együtt játszanak. nagyon fontos lesz az, hogy a nyitásfogadásunk jó legyen, mert ebből lehetünk képesek agresszív és remélhetőleg eredményes játékra–vallja a szakvezető.

Ami a főiskola keretét illeti a tavalyi gárdához csatlakozott Szalai és Czipták (Betonút-NRK), Pethe (Tiszavasvári), illetve az elmúlt szezonban a csapattal edző Hegedűst leigazolták. A csapat főhadiszállása a Tiszavasvári úti új sportcsarnokban lesz, itt edzenek és itt lesznek a hazai meccsek. Az első két hét múlva, ám addigra már három bajnokin is túl lesznek a főiskolások.

A Nyíregyházi Fõiskola SE nõi együttese

Szakosztálymenedzser: dr. Szilágyi Zsolt
Szakosztályvezetõ és a junior csapat edzõje: Szekér László
Vezetõedzõ: Kolozsi János
Másodezõ: Nagy Attila.
A játékosok: Sípos Zita, Sípos Tímea, Szikszai Viktória, Kovács Zsuzsa, Simon Szabina, Mányik Csilla, Nyíri Anett, Veszprémi Evelin, Koczka Rita, Takácsné Veres Brigitta, Szalai Gabriella, Czipták Nikolett, Pethe Sára, Hegedûs Zsuzsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!