szon-sportoldal

2008.10.24. 15:00

Győzelemre fel a skótok ellen

<p>Eddig nem lehet panasz U 19-es labdarúgó válogatottunk eredményére. Az Európa-bajnoki selejezőn nyitányként simán nyertünk San Marino ellen, majd a hajrában kiizzadt góllal Azerbajdzsán ellen.</p>

Ez azt jelenti, ahogy Gulácsiék mondhatni karban tett kézzel várhatják a záróderbit, a skótok elleni szombati derbit. persze erről szó sincs, a mieinknek teljes erőbedobással kell majd küzdeni a száz százalékos eredményért. Ezt hangsúlyozta ki már az azeriek elleni találkozó követő sajtótájékoztatón Wilco van Buuer, a magyar csapat holland szövetségi edzője.

Mivel a kiírás alapján a zárómeccseket egy időben kell játsznai és Tiszaújvárosban nincs villanyvilágítás, a nyíregyházi Városi Stadionban is 14.30-kor kezdődik a találkozó. Az eddigi két meccsen megfelelő volt az érdeklődés, zúgott is a hajrá magyarok, a fiatalok most egy győzelemmel hálálhatják meg a szabolcsi és máshonnan is érkezett szurkolók szeretetét.

Szombati program

San Marino–Azerbajdzsán

Tiszaújváros, 14.30

Magyarország–Skócia

Nyíregyháza, 14.30

A csoport állása

1. Magyarország 2 2 – – 7–0 6

2. Skócia 2 1 1 – 9:1 4

3. Azerbajdzsán 2 – 1 1 1:2 1

4. San Marino 2 – – 2 0–14

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!