szon-sportoldal

2008.10.19. 18:34

Kolozsiék visszavágtak a Palotának

<p>A hazai pályán szereplő Pensum-Nyíregyházi Főiskola játszotta a gyorsabb, agresszívabb röplabdát, két apró megingásról eltekintve biztosan nyert a Palota elleni mérkőzésen a röplabda NB I. Liga-csoport soros fordulójában.</p>

Ugyanakkor hajszál híján győzött idegenben az NYFRK férficsapata, amely az ötödik szettben maradt alul Székesfehérváron. A nyíregyháziak 1:1-es állásnál a harmadik játszmában 20:10-re vezettek, majd elkezdtek könnyelműködni, és bár ezt a játékrészt még megnyerték, mindez a folytatásban visszaütött, hiszen a fehérváriak alaposan belelendültek.

Röplabda NB I. Liga-csoport
Férfi
Székesfehérvári Kodolányi–Szõnyegszalon-NYFRK 3:2 (20, –19, –18, 23, 12)
NYFRK: Szilágyi B., Tolnai, Kulcsár, Bartal, Pampuch, Bugyi. Játékos-edzõ: Bugyi József.
Nõi
Pensum-Nyíregyházi Fõiskola–Palota 3:1 (–22, 12, 19, 17)
Tiszavasvári úti tornacsarnok, 100 nézõ, v.: Szabó F. Csikós. Nyíregyházi Fõiskola: Sipos Z., Szikszai, Czipták, Szalai, Kovács Zs., Sipos T. Edzõ: Kolozsi János.
Kolozsi János: – Nagyon örülök, hogy az elsõ hazai gyõzelemnek és annak, hogy visszavágtunk az osztályozón elszenvedett vereségért.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!