szon-sportoldal

2008.11.21. 16:13

Apostu és Sztojkov is kezd Vácon

<p>Vác - Szombaton Ligakupa kör lesz szerte az országban. Az A-csoportban érintett Nyíregyháza Spartacus koradélután (13 óra) a másodosztályú Vác otthonában lép pályára.</p>

- Komolyan vesszük a szombati mérkőzést, amelyen egyrészt ismét lehetőséget kapnak a fiatalok, másrészt a felnőtt keret tagjai közül néhány játékost új poszton tesztelünk. Bízom benne, hogy a bajnoki lendület még tart a fiúknál, erre egyébként felhívtuk a figyelmet a héten. Annak ellenére, hogy a bajnokságban véget ért a küzdelem, a szezon még nem ért véget, mindekinek teljes erőbedobással kell majd bizonyítani szombaton. - tájékoztatta lapunkat Szabó András edző, aki a Ligakupa mérkőzések meccselő mestere.

A Szpari valóban komolyan veszi a derbit, hiszen a felnőtt keretből Illyés, Miskolczi, Goia, Hegedűs, Odrobéna, Lippai, Apostu, és Sztojkov is játszik a fiatalok közül Nánási, Ur és Fekete kap lehetőséget a kezdőben.

És még valami: prémiumos meccs lesz, azaz a győzelem elvárt, egy esteleges vereségnek viszont anyagi vonzatai is lehetnek.

  • Belényesi távozik a Szparitól!  Elkezdődött... Pénteken immáron véglegessé vált az első változás a Nyíregyháza Spartacus NB I-es labdarúgó keretében.
  • Jönnek és mennek a focisták!  Jönnek a hírek, mennek a hírek! Van ami alaptalan, de olyan is, ami valóvá válhat. Az élvonalbeli focibajnokság őszei zezonjának zárásával megkezdődtek a tárgyalások és a találgatások: ki marad, ki folytatja más klubban.
  • A Szparinál is lesznek változások  Kissé felborította a Szpari heti programját az a tény, hogy szerdán mégsem játszik Liga-kupa mérkőzést a Lokival. Így aztán szerdára két tréninget is betervezett Révész Attila, a Spartacus klubmenedzsere.
  • Vasas-Szpari ÉLŐBEN! Szerda után szombaton ismét a Fáy utcában, ismét az Illovszky-stadionban lépett pályára a Szpari! A mérkőzés eseményeiről élőben számoltunk be a helyszínről!  1-0    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!