szon-sportoldal

2008.11.23. 11:56

Hengereltek az orosháziak...

<p>Szombaton este a Tiszavasvári úti csarnokban fogadta soros ellenfelét a Nyíregyházi KSE NB I. B-és férfi kézilabda csapata, sajnos nagy zakó lett a vége...</p>

A pontvadászat harmadik helyén tanyázó Orosháza volt a vendég, és a békésiek alaposan visszaéltek a vendégjoggal.

Már az első félidőben kitűnt, hogy a két dobbal támogatott orosháziak motiváltabban és harcosabban játszottak. Ekkor még úgy ahogy tartotta a lépést ellenfelével a Bartha-legénység, ám szünet után az "ellen" átgázolt a hazai gárdán és fölényesen nyerte a találkozót.

A házigazda védekezésben és támadásban is gyengén teljesített, ennek pedig csak vereség lehetett a vége. Szegény embert az ág is húzza..., a hajrában térdsérülést szenvedett a fiatal Mórucz, az első diagnózis alapján részleges szalagszakadása van, ami több hónapos kényszerpihenőt jelent.

Jegyzőkönyv

Nyíregyházi KSE–Orosháza 25–39 (12–16)

Tiszavasvári út, 100 néző, v.: Bakos, Mihály.

NYKSE: Kőrizs – Varga 2, Mórucz 2, Dancs 2, Pető 4, Barta 2, Farkas 8/1. Csere: Felföldi (kapus), Szűcs 2, Kovács 1, Vasas 2, Molnár. Edző: Bartha Dénes.
Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 4/2.

Bartha Dénes: – érthetetléen számomra, hogy tudtunk ilyen második félidőt produkálni....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!