szon-sportoldal

2008.11.07. 09:46

Viharsebesen nyernének a Viharsarokban

<p>A Betonút-NRK női röplabdacsapata azon ügyködik, hogy csendes legyen a szombatra kiírt viharsarki túra. Az NB I. Ligabajnokság Kiemelt-csoportjában szereplő nyírségiek eddigi hat fellépésükből mindössze egyet buktak el.</p>

Miközben a békéscsabaiak már négyszer elhasaltak. Aligha nyit vitát bárki arról, melyik az acélosabb hölgykoszorú – ezzel együtt a vendégek óvatosak, még csak véletlenül sem akarnak felsülni.

– A Miskolcot és a Kaposvárt verte a Békéscsaba, amellyel korábban edzőmeccset játszottunk, emlékszem, meg kellett küzdenünk a győzelemért, igaz, akkor messze jártunk még a csúcsformától – elmélkedett Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK trénere.

– Ezúttal sem számítok könnyű feladatra, bár jó lenne úgy teljesíteni, mint a Kaposvár elleni, eddigi utolsó hazai találkozón, amikor hamar megtörtük az ellenfelet, így a kulcsemberek szusszanhatnak. Hasonlóra készülünk most is, elképzelésünket viszont meghiúsíthatja, hogy fáradt a csapat.

– Alig egy hét alatt a harmadik idegenbeli mérkőzésünket tudjuk le, nem mellékesen Gödöllőn, majd a Vasas otthonában is öt szettes csatákat vívtunk, szerencsére sikerrel teljesítettük küldetésünket, mindazonáltal az utazással együtt megterhelő periódus kellős közepén tartunk. Decemberig ugyanis nincs megállás, sorozatban következnek az összecsapások, persze, nem panaszként mondom, dehát ezek a tények.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!