szon-sportoldal

2008.11.15. 09:12

Visszavágni a Tisza-partiaknak

<p>Nyíregyháza - Vasárnap hazai pályán, bujtosi csarnokban (17 óra) vár kemény összecsapás a Nyíregyházi Szőnyegszalon-Főiskola RK csapatára, amely a férfi röplabda NB I. Liga Liga-csoportjában szerepel.</p>

A nyírségiek azzal a Szolnokkal játszanak amellyel a Magyar Kupában kétszer is megmérkőztek. Szolnokon a mieink nyertek 3:2-re, a nyíregyházi visszavágón viszont a Tisza-partika győzte 3:0-ra.

Azóta sok víz folyt le a Tiszán és jelentősen megerősödött a szolnoki alakulat, amely immáron Koch Róbertet is a soraiban tudhatja. Az egyik oldalon öröm, a másikon üröm, hiszen a sokáig sérült Horváth Lászlónak legutóbb az achillese serült meg, így rá hónapokig nem számíthatnak a nyíregyháziak.

- Az előjelek nem túl kedvezőek, ám ennek ellenére itthon szeretnénk nyerni a szolnokiak ellen. Sajnos Horváth László hiányát nagyon megérezzük, hiszen több poszton is bevethető volt, és kulcsszerepe volt a nyitásfogadásban Úgy vélem, vasárnap a védekezésünk lesz a döntő, amennyiben a szolnokiak szélsőütőit megfelelően tudjuk semlegesíteni, akkkor esélyünk lehet a sikerre, - vélekedett Bugyi József játékosedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!