szon-sportoldal

2010.07.22. 09:43

Több frontos megyei Bajnokok Tornája

<p>A hét végén rendezik a labdarúgó megyei harmadosztály legjobb együtteseinek jutalomjátékát – a Bajnokok Tornáját. Szombaton Gelénesen, másnap Mérk-Vállajon mérkőznek a feljutást kiharcoló csapatok.</p>

Az esemény nyitányát a Beregdaróc–Mérk-Vállaj (15 óra) kilencven perc jelenti, majd a Gelénes–Geszteréd (17) összecsapást bonyolítják le. A vasárnapi helyosztóknak Mérk-Vállaj ad otthont: előbb a bronzmeccset tudják le (a szombati vesztesek találkoznak...), majd a finálé – az előző napi győztesek – résztvevői lépnek pályára. Döntetlen esetén tizenegyesrúgások döntenek.

Július 31-én és augusztus 1-én Ajakon a megyei első- és másodosztály bajnokai is hasonló módon küzdenek. A Nagyszekeres–Újfehértó mérkőzéssel indul a szombati program, majd a házigazda a Gávavencsellő ellen mutatja meg magát. Huszonnégy órával később a vesztes felek a harmadik helyért játszanak, ezt követi a döntő. Erre az időpontra, mármint augusztus 1-re jut még egy esemény: a megyei negyedosztályban diadalmaskodó gárdák számára meghirdetett Bajnokok Tornája, amelynek első felvonásán a Nyírkércs a Penyigét fogadja. A visszavágót egy héttel később, Penyigén ejtik meg.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!