szon-sportoldal

2010.09.30. 09:03

Balsai karatékák sikerei

<p>A hétvégén rendezték meg Kiskunmajsán a KESZ Kupát, az IKO Kyokushinkaikan Magyarországi Szervezete nyílt nemzetközi bajnokságát ,amelyen a balsai Shidokan karatésok is résztvettek, kiegészülve a tokaji edzőterem versenyzőivel.</p>

A verseny színvonalát jelzi hogy több mint 180 versenyző indult,17 klubot képviselve. A balsaiak két arannya, egy-egy ezüsttel és bronzzal, illetve egy ötödik helyezéssel tértek haza. Sajnos két esélyes versenyzőnknek nem sikerült a maximumot nyújtani mert sérülés miatt nem tudták a versenyt folytatni. Laub János senior kategóriában haramdik lett, a döntőt sérülés miatt fel kellett adnia.

Magyar Regina remek teljesítménnyel végzett az élen, Szloboda Márton pedig első versenyén lett első. Mátyás Ferenc a második, a szenioroknál Laub János a haramadik helyen zárt, a döntőt mindkettőjüknek sérülés miatt fel kellett adniuk. Suller Zénó ötödik lett, nem sokkal lemaradva a dobogóról.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!