szon-sportoldal

2010.09.07. 15:14

Bati-gól az ukránok ellen

<p>A magyar U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a szerbiai Szabadkán zajló Vilotic-emléktornán.</p>

Szepessy László együttese az első játéknapon a házigazdák ellen elszenvedett vereség után ma javítani tudott, az ukránok ellen győzött 1-0-ra. A magyar együttes gólját Batizi-Pócsi Balázs, a Nyíregyháza Spartacus fiatal játékosa szerezte.

Szepessy László szövetségi edző a kerettel való ismerkedés jegyében az ukránok ellen alaposan felforgatta vasárnapi kezdőcsapatát, ezúttal azok kaptak lehetőséget, akik Szerbia ellen nem léptek pályára. A mieink a Nacsa Péter - Szolnoki Roland, Baráth Botond, Jagodics Márk, Farkas Márk - Horváth Barna (Windecker József, 46.), Batizi-Pócsi Balázs, Kovács István (Ponczók Csaba, 46.) - Skriba Máté (Németh László, 90.), Ugrai Roland (Volent Roland, 60.) Tóbiás Zsolt (Czár Richárd, 46.) összeállításban léptek pályára, és izgalmas, változatos, helyzetekben gazdag mérkőzésen Batizi-Pócsi 80. percben szerzett találatával 1-0-ra megnyerték a találkozót. Válogatottunk a torna zárónapján, szerdán Izrael ellen játszik.

- A szerbek elleni meccs után csalódottak voltak a játékosok, mert játszhattunk volna sokkal szorosabb meccset is - nyilatkozta a találkozót követően Szepessy László szövetségi edző. - Próbáltuk kijavítani a hibákat, jobban megszervezni a védekezést, és ez a rövid felkészülési idő ellenére részben sikerült is. Azok a játékosok kezdtek, akik Izrael ellen nem kaptak lehetőséget, a szünet után azonban csereként olyan futballisták álltak be, akikkel erősebb lett az összeállításunk. A második félidőben érezhető volt, hogy megnyerhetjük a találkozót, és bár az ukránoknak is voltak helyzeteik, végül egy jól felépített támadás végén megszereztük a győztes gólt. Rászolgáltunk a győzelemre, és szükség is volt a sikerélményre, bízom benne, hogy Izrael ellen tovább javul a játékunk, és szép eredménnyel zárjuk a tornát.

Forrás: mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!