szon-sportoldal

2010.09.30. 09:00

Big Boxing: két ezüstöt és egy bronzot bokszoltak

<p>Sikerrel tértek haza a Kaposváron rendezett ökölvívó serdülő országos bajnokságról a nyíregyházi Big Boxing SE fiataljai.</p>

A viadalon 47 egyesület 128 verenyzője vett részt. Nagy Lajos és Nagy Márk edzők elégedettek lehetnek a versenyzőikkel hiszen mindenki jól teljesített, aminek az eredménye két ezüst és egy bronzérem. Kuzma Attilának (48 kg), Gerhes Miklósnak (54 kg) és Juhász Milánnak (72 kg) nem sikerült dobogóra állnia de remekül küzdöttek és mindenképen dícséretet érdemelnek. Tóth Ágoston (68kg) bronzérmes lett élete első versenyén. Horváth Tamás (50 kg) és Bilisánszki Dániel (65 kg) pedig ezüstéremmel zárták a bajnokságot. Mindketten két nyert meccs után méltán bizakodva várták a döntőt, amit a bírók szerint veszítettek el.

Ami a klubot illeti, a hétvégén Szentesen második profi mérkőzésén fog szorítóba lépni Nagy Lajos Márk miután első profi mérkőzésén a szlovákiai Párkányban a 3. menetben nyert technikai ko-val.

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!