szon-sportoldal

2010.09.21. 15:15

Fucsovics: párosban is szabadkártya Metzben

<p>Az egyéni verseny befejeztével (egy győztes meccs után búcsú a kvalifikációban) sem forított még hátat a franciaországi Metznek Fucsovics Márton.</p>

A 18 esztendős nyíregyházi teniszező ugyanis az ATP-250-es verseny, az Open de Moselle páros főtáblájára is kapott szabadkártyát. Marci partnere a francia Pierre-Hughes Herbert lesz, akit jól ismer, hiszen tavaly még a juniormezőnyben is játszottak egymás ellen – a Fucsovics tornagyőzelmével véget ért hallei viadal elődöntőjében.

Fucsovicsot Japánba várják

Maga Herbert is junior Grand Slam-győztes párosjátékos (méghozzá kétszeres), így nem tűnik teljesen reménytelennek a helyzetük a szerdai mérkőzésen, amelyen a második helyen kiemelt brazil Marcelo Melo, Bruno Soares duó lesz az ellenfelük. A junior mezőnytől lassan búcsút intő játékosnak októberre van még egy meghívása, Japánba, Oszakába, elképzelhető, hogy Marci megmutatja magát a felkelő nap országában.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!