szon-sportoldal

2010.09.23. 11:58

Hozzállásból elégtelen!

<p>Hétfőn kapják meg büntetésüket a Szpari kupán vágott játékosai.</p>

Szégyen! Röviden így lehet summázni a Szpari szerdai, Magyar Kupabeli szereplését. Tavaly Nyírmadán véreztek el a piros-kékek, a mostani kiírásban pedig a megyei elsőosztályban szereplő Tiszabecs otthonában. Vigasznak is eléfogadhatatlan az, hogy az előző körben a szintén NB II-es Hajdúböszörmény, azaz Bogdanovicsék is elhasaltak.

– Mégegyszer gratulálok a tiszabecsieknek, kellemes meglepetést okoztak a kicsi, de jól előkészített pályával, a kultúrált körülményekkel – kezdte visszapillantását Brekk János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ami a meccset illeti, mi a második számú csapattal mentünk és támadni, nyerni akartunk. A vereséget nem lehet megmagyarázni, jónéhány játékos hozzállása kérdőjeleket vont maga után. Azok, akik a bajnokságban nem, vagy csak a sérülés, eltiltás esetén kaphatnak lehetőséget, most bizonyíthattak volna. Nem tették és emellett nem mehetünk el szó nélkül. Most még nem foglalkozunk ezzel, készülünk a szombati, diósgyőri bajnokira, ám hétfőn terítékre kerül a tiszabecsi kudarc, és minden érintette magkapja a büntetését. Nem a vereség volt igazán fájó, hanem az a hozzállás, amellyel a klub presztizsén is csorba esett, mindezt nem hagyhatjuk büntetlenül.

A csütörtöki program zömében gyúrásból állt, ám Brekk János néhány játékosnak külön edzést tartott. Délután Andorkával foglalkozott, akinek combsérülését a fővárosban gyógyították.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!