szon-sportoldal

2010.09.14. 06:09

Kassai fújja Rákospalotán

<p>Kedden este pótolják be a szombaton elmaradt REAC-Szpari bajnoki derbit.</p>

Ilyen ez az időjárás! Szombaton este a Megyeri úton volt meccs, pár kilométerrel arrébb, Rákospalotán elmaradt. Itt lett volna fellépése a labdarúgó NB II. Kelet-csoportjában éllovas Nyíregyháza Spartacusnak, ám a REAC pályája a hírek szerint alkalmatlan volt a játékra. A felek hamar döntöttek a pótlás időpontjáról, mivel az MLSZ is rábólintott az elképzelésükre, kedden 18 órától rendezik a találkozót. Új játékvezetői hármassal, hiszen Kassai fújja majd a sípot, Erős és Király lesznek a segítői.

Felkészülés a REAC ellen

– Nekünk nagyon rossz volt ez a halasztás, hiszen teljesen felrúgta a már felkészülési ritmusunkat. Ráadásul a tervek szerint vasárnapra és hétfőre is pihenőt kaptak volna a játékosok, akik közül sokan már így tervezték programjukat. Most már mindegy, ezen túl kell lépnünk és kedden este nyernünk kell. A hétvége egyébként számunkra jól alakult, hiszen továbbra is a tabella élén vagyunk, itt lesz a lehetőség arra, hogy tovább növeljük az előnyünket. Hétfőn délután a meccs előtti napoknak megfelelően gyakoroltunk és kedden délben indulunk Rákospalotára – tájékoztatta lapunkat Szatke Zoltán, a Szpari egyik edzője.

A nyíregyháziak kerete nem változott a pénteken este kihirdetetthez képest, a felépült Ambrusz most is a kezdőben kap helyet, míg Zabos helyett Minczér futhat ki a kezdősípszóra társaival. A 18 órakor kezdődő találkozót portálunkon élőben közvetítjük.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!