szon-sportoldal

2010.09.28. 11:14

Már nem az ördögöt festik a falra

<p>Korábban cikkeztünk már arról, hogy a szabályváltozásokkal járó pályafestés mennyi gondot okoz a kosárlabda-csapatoknak, elsősorban utánpótlás és alacsonyabb osztályú fronton.</p>

Kérdéses volt az is, hogy a megyeszékhelyen mikor készülnek el a munkálatokkal azokban a termekben, ahol a Nyírsuli korosztályos csapatai bajnoki mérkőzéseket is játszanak.

Nos, immár nem az ördögöt kell a falra festeni, hiszen Takács Sándor, a Nyírsuli szakmai vezetője jelentkezett a jó hírrel, hogy két helyszínen, a Bánki szakközépiskolában és a Zrínyi gimnáziumban már átfestették a küzdőteret, így nincs akadálya annak, hogy a jövő hétvégi serdülő és junior bajnoki fordulónak otthont adjon a két tornaterem. A Zelk-iskolában ezen a héten fejezik be a munkálatokat, így a Nyírsuli akadémiai csapata is gyakorolhat és játszhat az új szabályok szerint. A pályafestés költségeit a Nyírsuli vállalta magára, cserében mindhárom tornateremben egy-egy hétvégi tornát terembérlet nélkül rendezhet meg.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!