szon-sportoldal

2010.09.16. 07:39

Nyírsulis fiatalok újabb kedvezményei

<p>Ezerkétszáz fiatal sportolót érint a Nyírsuli és a Renomé Print együttműködése.</p>

Újabb szerződéskötéssel segíti fiataljait a Nyírsuli Kft. Szerda délelőtt Barha László ügyvezető, valamint Szűcs Mihály és Szűcs Mihályné, a Renomé Print tulajdonosai együttműködési szerződést írtak alá, amely három fontos kitételt is tartalmaz. Egyrészt a labdarúgó és kosárlabda akadémia fiataljai százötvenezer forint értékű felszerelést kapnak, másrészt a Nyírsuli Kft egyedi kedvezményben részesül a cég üzletiben. A harmadik alapján a Nyírsuli csapataiban sportoló mintegy ezerkétszáz fiatal kedvezményes kártya tulajdonosa lett.

Akadémiai felvétel

A Nyírsuli Labdarúgó és Kosárlabda Akadémia felvételt hirdet a 2011-2012-es tanévben, a nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégiumban induló Labdarúgó és Kosárlabda Akadémiai osztályába labdarúgás sportágban. Jelentkezhetnek azok az egyesületekben sportoló labdarúgók, akik 1996 és 1997. évben születtek, illetve a 2010-2011-es tanévben fejezik be általános iskolai tanulmányaikat.

Az osztályba bekerülni szándékozó gyerekek, az év végéig tartó, több fordulós kiválasztási folyamaton fognak átesni. Jelentkezés: A rövid szakmai önéletrajzot és személyi adatokat, elérhetőségeket (lakcím, telefon, e-mail) tartalmazó jelentkezést írásban, 2010. október 10-éig kell elküldeni az alábbi címre: NYÍRSULI KFT., 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24. Kérjük a borítékon feltüntetni az „AKADÉMIA” szót.

A jelentkezést el lehet küldeni e-mail-ben is. A szakmai önéletrajzban a labdarúgással kapcsolatos történéseket, jellemzőket (klub, poszt, testi adottságok, jobb-bal lábas stb.) kell leírni. Minden egyéb kérdés esetén a 06-70- 371-6396-os mobilszámon kaphatnak információkat az érdeklődők.

Az oktatással kapcsolatos információk megtalálhatóak a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium weboldalán.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!