szon-sportoldal

2010.10.31. 14:43

Marci Szávay és Wilander oldalán

<p>Fucsovics Márton két mérkőzésen is fellépett Budapesten, a tenisztárok gáláján, egyszer Szávay Ágnessel, másszor pedig Mats Wilanderrel az oldalán.</p>

Fucsovics Márton volt az egyik legfoglalkoztatottabb meghívottja a Tennis Classics 2010 elnevezésű sztárgálának, amelyre szombaton került sor a Budapest Sportarénában. A nyíregyházi junior wimbledoni bajnok már a program első mérkőzésén a pályára lépett, amikor Szávay Ágnessel az oldalán vívott vegyespáros-mérkőzést a Manszur Bahrami, Temesvári Andrea tandem ellen – az egy szettig tartó meccs győzelme az ifjúságé lett (6:4).

Az iráni Bahramit már régi ismerősként köszönthette Marci, hiszen tavaly a meglepetésmeccsen egymás oldalára kerültek. Az előre ki nem írt meccs most sem hiányozhatott a programból, hiszen miután letudták a főmeccseket, vagyis az Ivan Lendl–Mats Wilander és a mai sztárok, vagyis Robin Söderling és Thomas Berdych csatáját, újabb páros következett.

Marci ezúttal Wilander oldalán tűnt fel, a másik oldalon pedig a mókamester Bahrami és a nyíregyházi legényhez hasonlóan – többek között – junior wimbledoni bajnok (1978-ból) Lendl igyekezett szórakoztatni a szinte teljeen megtelt aréna közönségét. Az ilyen gálákon sosem az eredmény, hanem a jó hangulat a lényeges, no meg az, hogy a Fucsovics nevet újabb egykori és jelenlegi sztárok ismerhették meg.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!