szon-sportoldal

2011.02.14. 12:45

Behajtottak az országos fináléba

<p>A harmadik fordulóval véget ért az észak-kelet magyarországi regionális fedeles kettesfogathajtó sorozat a borsodi Szirmabesenyő-Baloghligeten. A viadalról az ugyanott rendezendő országos fináléba lehetett kvalifikálódni.</p>

Ami az utolsó fordulót illeti, nem meglepő, hogy a szabolcs-szatmár-beregi hajtók vitték a prímet: Hepp Róbert (Kálló-Földgép SE) az első, ifj. Fekete György (Nyíregyházi FSE) a második, Ferenczi Zsolt (Kálló-Földgép SE) a harmadik, ifj. Jáger Sándor (Nyírségi LTE) a hetedik, Bukovinszki Zoltán (Nyírségi LTE) a nyolcadik, ifj. Harman Mihály (Nyírségi LTE) a tizedik, Kovács Szabolcs (Bokortanyák LSE) a tizenkettedik, Magyar Zsolt (Kálló-Földgép SE) a tizenharmadik helyen végzett.

A három forduló összesítése alapján a Baloghliget Kupát ifj. Fekete György szerezte meg 47 ponttal, megelőzve a második helyen végzett 32 pontos Hepp Róbertet. Teljesítményük alapján a döntőbe jutott még Fekete György (Nyírbátori LSE), ifj. Jáger Sándor, Bukovinszki Zoltán, Ferenczi Zsolt és Magyar Zsolt. A harminc hajtót felvonultató országos döntőre március 26-án kerül sor.

- Bdnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!