szon-sportoldal

2011.02.14. 09:09

Jó a vészakapus a háznál

<p>Feltűnés és nagy csinnadratta nélkül melegít a bajnoki folytatásra a Nyírkarász.</p>

A tizenegyedik helyen posztoló megyei első osztály futballcsapat azért teszi a dolgát, a hét végén például a Joma Kupa teremtorna leveleki középdöntőjének megnyerésével biztosította részvételét a nyíregyházi fináléban. Mégpedig nem mindennapi körülmények között.

– Felkészülésünk kezdetét jól szolgálta a gyulaházi terem-bajnokság, melyen a harmadik helyezést értük el – adta tudtul Dudás Zoltán, a Nyírkarász edzője. – A Joma Kupa selejtezőjét az ifikapus Lakatos Ferenccel oldottuk meg, a döntőbe pedig úgy verekedtük be magunkat, hogy Tuza László öt perc után megsérült és vészkapusként már többször jó szereplő balhátvédünk, Tóth László védett tovább. Az edzésmunkánkat, mint nagyon sok helyen az időjárás befolyásolja, tervezett edzőmeccseinket pedig betegségek és sérülések meghiúsították, így csak a Nagyszekeressel játszottunk egy nem mindennapi mérkőzést, amely 5–5-re végződött. Egy-két kérdőjel még akad a keret összetételét tekintve, egy kapusra például feltétlenül szükségünk van.

A kedden Baktalórántházán pályára lépő karásziak eleddig a tizenkilenc éves csatár, Mándi László érkezését könyvelheti el. A Tiszamenti SE-től – Falatovics László segítségével – kölcsönvett labdarúgó mellett a Nyírmadáról visszatérő középpályás, Danku József bevetésével számolhat a stáb.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!