szon-sportoldal

2011.02.13. 21:07

Nyolcan folytathatják a műfüves focitornán

<p>Nyíregyháza - A kemecsei csapat kiejtette magát, a továbbjutókra kieséses rendszer vár.</p>

A hét végén befejeződött a csoportkör a Stadion Diner Kupa műfüves felkészülési tornán. Szombaton a szeles időben a nyírbátoriak egy gólos győzelme elég volt az üdvösséghez, továbbjutáshoz. A csoportból a nagyecsediek szintén a legjobb nyolc közé jutottak. Amíg szombaton szeles volt az idő, vasárnap a szintén szikrázó napsütésben már valamivel kellemesebb időben rúgták a bőrt a résztvevők. A Mándokot legyőző balkányiak a csoport élén végeztek, innen a Nyírsuli fiataljai ellen diadalmaskodó nyírmadaiak jutottak tovább.

Nem az eredmény az elsődleges

És mi van Kemecsével? A szervezőktől kapott információ szerint alaposan elszúrták, mert ugyan a baktaiakkal és a nagyhalászaikkal megegyeztek, hogy ezt, illetve a kemecseiek mérkőzést felcserélik, ám a nyírcsaholyiakat nem értesítették minderről, a gyulajiak pedig a játékosok elfoglaltsága miatt nem játszottak a későbbi időpontban. A Mirgai László dirigálta alakulat így nem léphettek tovább, viszont a kupameccsek végeztével edzett a műfüvön.

A negyedik csoportban a két továbbjutó, a Baktalórántháza és a Nagyhalász gól nélküli meccset játszott, a kótajiak a Gávavencsellő, a Volán-Sényő pedig a Cigánd ellen zárta győzelemmel a csoportkört.

Három csoportban is volt pont nélkül záró, hiszen a Kálmánháza, a Nyírvasvári és a Gávavencsellő is min?den meccsén elvérzett, a kálmánháziak még gólt sem tudtak szerezni. Számukra is hasznosak lehetettek a meccs, ráadásul a felkészülési mérkőzéseken nem az eredmény az elsődleges....

Folytatás szombaton a négy közé jutás párosításai: Tiszakanyár-Nagyecsed, Balkány-Nagyhalász, Baktalórántháza-Kisvárda és Nyírbátor-Nyírmada.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!