szon-sportoldal

2011.05.06. 21:13

Csak a győzelem jelenthet végül kiutat Vargáéknak

<p>Az egyik rivális, a Balassagyarmat lesz az NYKSK vendége.</p>

Hajrájához érkezett a férfi kézilabda NB I. B Keleti-csoportjának pontvadászata. A bajnoki cím már a Gyöngyösé, viszont a kiesés ellen nagy még a harc.

Öten is menekülnének, köztük a Nyíregyházi KSK. Bartha Dénes együttese szombaton este (19) a Bujtosi csarnokban az egyik riválist, a Balassagyarmatot fogadja, ősszel a nógrádi meccset a hazaiak nyerték 23–22-re. Jó hír a nyíregyháziaknál, hogy Erdős Zoltán, Dancs Máté, Vasas György és Gadnai Attila túl vannak az írásbeli érettségin és Braun Brúnó is játékra jelentkezett.

Nagy akarással és jó játékkal

– Bízom benne, hogy a játékosok átérzik a mérkőzés súlyát, és nagy akarással fognak majd játszani. A balassagyarmatiak is az életükért küzdenek, nem rossz csapat, hiszen a Dabas is csak egy góllal tudta legyőzni őket. Ha kimondjuk, ha nem, számunkra csak a győzelem az elfogadható, és mindkét pontot szeretnénk itthon tartani – vélekedett Bartha Dénes, az NYKSK edzője.

A másik rivális Debrecen pénteken este nem kis meglepetésre 28-27-re legyőzte az esélyesebbnek vélt Békést, így továbbra is éles maradt a küzdelem az alsóházban.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!