szon-sportoldal

2011.06.07. 09:07

Pavlovics és Czinger is a válogatottban

<p>A junior bajnok nyíregyházi csapatból mind a hat alapembert beválogatták valamelyik korosztály legjobbjai közé, valamennyien a nyári&nbsp;B divíziós&nbsp;Európa-bajnokságokra készülnek.</p>

Se szeri, se száma a korosztályos válogatott játékosoknak abból a csapatból, amely áprilisban a Nyírsuli-GKS színeiben nyert junior bajnoki címet. Kiderült, mind a hat kulcsembernek postáztak meghívót valamelyik korosztályos nemzeti csapatból, hiszen Pavlovics Vuk (Jakab Péter, Polyák László és Varga Márton mellett) is ott van az U18-asok keretében, Czinger Zoltánt pedig az U20-asok közé válogatták be (csakúgy, mint Bus Ivánt). Mindkét korosztály B divíziós Európa-bajnokságra készül.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy Mohácsi Máté az universiade-csapat tagja, a Marso-Vagép NYKK vezetőedzője, Ferenczi Tamás pedig Zsoldos András segítőjeként az U16-os együttesnél tölti a nyár jelentős részét, akkor megállapítható: a nyíregyháziak lefedik a teljes korosztályos spektrumot.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!