szon-sportoldal

2011.07.27. 12:47

Légiósok nélküli Mátészalka

Egy hete vágott bele a munkába a Mátészalkai MTK – Majoros Imre irányításával.

Egy hete vágott bele a munkába a Mátészalkai MTK – Majoros Imre irányításával. A megyei első osztályú futballcsapat keretének összetétele jelentősen módosult, míg az érkezési oldalon csupán a középpályás Balázs Gergő (Nyírmada) és a szélen bárhol bevethető, Mátészalkára újra visszatérő Pálfi II. József (Nyírvasvári) neve található. Eközben a távozók száma terebélyes: eddig kilencen gondolták úgy: mennek.

Fehér Attila kölcsönadása lejárt, visszatért Debrecenbe, Kertész József további sorsa kérdéses, valószínűleg Nyírcsaholyban folytatja. A román trió tagjai közül Robas Vasile és Stef Adrian az „osztálytárs” Nagyszekerest segíti, míg Chis Vladról nincs információ. Szender Sándor Nagydobosra igazolt, Lukács Lénárd Hajdúnánásra került, az ifjúsági csapatból kiemelt Szabó Viktor sem sokáig volt tagja a keretnek, saját döntése értelmében visszatért Őrbe. A búcsúzók listája Nagy Attilával lesz teljes, aki felhagyott a nagypályás labdarúgással.

Az MMTK lejátszotta első előkészületi meccsét: a Rohodon elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával volt először lehetősége az új edzőnek felmérni a csapat tudását. Az augusztus 20-i rajtig további hat találkozót iktattak be a szalkaiak a programba.

Toborzó

A Mátészalkai MTK labdarúgó szakosztálya továbbra sem tett le arról, hogy bővítse gyerekbázisát, ezért toborzót hirdet az alábbi korosztályokban: 1997-1998. január 1. után született gyerekek részére: 2011. augusztus 1. (hétfő) 16.00. 1999-2000-2001. január 1. után született gyerekek részére: 2011. augusztus 2. (kedd) 16.00 (a toborzón résztvevők felszerelést hozzanak magukkal.)

Bővebb felvilágosítás a +36-70-779-3037-es telefonszámon Papik Zoltán szakosztályvezetőtől kapható.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!