szon-sportoldal

2011.10.09. 09:28

Faragó, Bárányos és Simek a Szparinál

Labdarúgás - A nyíregyházi klub új tulajdonosa kislányával nézte meg a szombati meccset.

Labdarúgás - A nyíregyházi klub új tulajdonosa kislányával nézte meg a szombati meccset.

Az előzmények ismeretében a fogadóirodák bizonyára magas odssal adták volna azt, hogy Faragó Attila, a Nyíregyháza Spartacus és a Vasas főtulajdonosa szombaton itt lesz Nyíregyházán és a helyszínen tekinti meg másodosztályú piros-kék csapatának bajnokiját.

Aki ezt megtette volna, az nagyot kaszál, mert a kezdés előtt megérkezett Faragó Attila. Kislányával, aki egy ideig szemmel láthatóan unatkozott, majd a VIP-lelátó alsó részén önfeledten kergetőzött néhány, pár évvel idősebb sráccal. Édesapja a szünetben bement az egyik irodába és nem is láthatta, amikor csapata gyorsan fordított.

Baráti látogtás volt

-Valóban az egyik irodában voltam, mondtam is a fiúknak: maradjunk még, hogy pár gólt szerezzen még a csapat – kezdte válaszát a felvetésre Faragó Attila. - Nagyon boldog vagyok és örülök ennek az eredménynek. Úgy gondolom, hogy lassan-lassan látszik a munkánk gyümölcse, úgy hogy tiszta szívből gratulálok a fiúknak.

Abban a bizonyos irodában Faragó Attila nem mással, mint a Vasas két játékosával, Bárányos Zsolttal és Simek Péterrel beszélgetett. Csak nem arról, hogy a két focista Nyíregyházán folytatja?

-Nem, egyszerűen arra gondoltunk, hogy két csapatnak egyfajta baráti kapcsolatot kell ápolnia. Kell a kommunikáció a klubok között, Bárányos Zsolt pedig játszott is Nyíregyházán. Ez egy baráti látogatás volt, amelyen a Vasas fiai bátorították a Szpari fiait- adta meg a választ Faragó Attila.

Végre megszületett a Spartacus hőn áhított első győzelme. Ezt megelőzően a héten pénz érkezett a játékosokhoz (a vártnál azért jóval kevesebb, és van még adósság bőven, a szerk.) és Faragó Attila is itt volt. Ősszel utoljára?

- Úgy látom, ha hozom a kislányomat, akkor nyer a Szpari. Ezt megpróbálom még ősszehozni az ősszel...-így Faragó Attila.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!